Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από τον covid – 19 στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στους 99.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το σύνολο των προσβληθέντων 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας, ενώ τρεις από τους ασθενείς νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών και του ΑΧΕΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 29 εξ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.

Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου λόγω κορωνοϊού

Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους περιφερειάρχες της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε να ακυρωθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε όλες τις περιφέρειες και προς τιμήν της εθνικής επετείου να κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης