Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Προσοτσάνη Δράμας, όταν μια 59χρονη πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από τον 64χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και στη συνέχεια ο ίδιος έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, που είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ζούσε στο ίδιο σπίτι, ωστόσο βρισκόταν σε διάσταση. Το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται ότι διαπληκτίστηκαν και ο 64χρονος πήρε την καραμπίνα, την πυροβόλησε και την τραυμάτισε θανάσιμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια οικογενειακή τους φίλη και της αποκάλυψε την πράξη του, καθώς και το τι σκέφτεται να κάνει. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, έστρεψε την καραμπίνα στο μέρος του και αυτοκτόνησε. 

Η οικογενειακή φίλη ήρθε σε επαφή με την 33χρονη κόρη τους και εκείνη, αφού δεν μπορούσε να τους βρει στο τηλέφωνο, μετέβη στο σπίτι, όπου βρήκε νεκρούς τους δύο γονείς. Στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές και το σημείο αποκλείστηκε για να ερευνηθεί. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δράμας, ενώ έχει δοθεί εντολή και για τη διενέργεια νεκροψίας από ιατροδικαστή.

Ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης σε δηλώσεις που έκανε στον τοπικό Τύπο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο που υπηρετεί στον στρατό, καθώς και τρία εγγόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχο συνέχισε λέγοντας ότι πρόσφατα, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο σήμερα είχε πάρει τη μοιραία, όπως αποδείχτηκε, απόφαση να φύγει από το σπίτι. Αυτό, ωστόσο, δεν έγινε ποτέ καθώς ο 64χρονος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε θανάσιμα την 59χρονη, ενώ μετά αυτοκτόνησε και αυτός, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης