Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Καναλλακίου, κοντά στο χωριό Χόχλα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.

Η επειχείρηση όπου συνέβη η τραγωδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου, περίπου στις 15:30, την ώρα που δύο εργαζόμενοι, ένας ελληνικής καταγωγής και ένας αλβανικής, εκτελούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης στο σημείο. Οι δύο άνδρες, 39 και 40 χρονών, τραυματίστηκαν σοβαρά και λίγο αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καναλλακίου, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σωρός του άτυχου 40χρονου Έλληνα, Γεράσιμου Φατούρου, πατέρα τριών παιδιών, όσο και του άτυχου Αλβανού, που επίσης έχασε την ζωή του θα μεταφερθούν στα Ιωάννινα για νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Γεράσιμος Φατούρος ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Η 37χρονη σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απώλεια. 

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση.

Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από το prevezanews, epirustvnews, epiruspost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης