Σε καραντίνα στο Στρατόπεδο Σχη (ΠΖ) Κωνσταντίνου Τσάκαλου (ΚΕΥΠ), βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες νεοσύλλεκτος που υποβλήθηκε σε τεστ covid-19 και βρέθηκε θετικός.

Ο φαντάρος παρουσιάστηκε για την έκτιση της θητείας του και όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο, υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης της νόσου covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στρατόπεδο μετέβη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από την Αθήνα, καθώς τα τοπικά κλιμάκια είναι σε καραντίνα από την Τρίτη και σύμφωνα με πληροφορίες από το LamiaReport ένα από τα τεστ που έγιναν σε νεοσύλεκτους, βγήκε θετικό.

Για το αποτέλεσμα ενημερώθηκε άμεσα το Κέντρο θέτοντας τον στρατιώτη, που είναι ασυμπτωματικός, σε καραντίνα. Σε ανάλογες περιπτώσεις οι υπηρεσίες του Στρατού έχουν λάβει πέραν του δέοντος μέτρα για την προστασία όλου του στρατιωτικού προσωπικού και για τον περιορισμό διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός στρατιώτης δεν είναι μέσα στα τέσσερα νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, καθώς το αποτέλεσμα δεν είχε βγει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (9/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες κατάταξης της 2020 Ε΄/ΕΣΣΟ, είναι 7 με 10 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα υποβάλλονται σε τεστ Covid-19.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης