Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι στα δυτικά, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη θα αυξηθούν. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στα δυτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 7 έως 24, στην Ήπειρο από 4 έως 18, στη Στερεά από 5 έως 22, στην Πελοπόννησο από 3 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 18, στις Κυκλάδες από 4 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 7 έως 17 και στην Κρήτη από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης