Zougla Newsroom

Το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής αναλαμβάνει τις έρευνες για την φωτιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μαρτυρίες που έκαναν λόγο για ένα τουλάχιστον άτομο το οποίο έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος και στη συνέχεια πέταξε στο εσωτερικό έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό ήταν η αιτία ώστε οι αρχές να καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάποιο ατύχημα.

Ποιος μπορεί όμως να ήθελε να προκαλέσει μια ολοκληρωτική καταστροφή και ταυτόχρονα να βάλει σε κίνδυνο τους ενοίκους μιας ολόκληρης πολυκατοικίας;  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την μέχρι τώρα έρευνα των αρχών, αν και το εσωτερικό του καταστήματος έχει καταστραφεί ολοσχερώς, έχουν εντοπιστεί υπολείμματα κροτίδας ενώ από την γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς, στελέχη της πυροσβεστικής, έλεγαν ότι «προφανώς περιέλουσαν τον χώρο με κάποιο εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια το πυρπόλησαν με την κροτίδα».

Όλα αυτά βέβαια μένουν να ταυτοποιηθούν και από την έρευνα των ευρημάτων. Ταυτόχρονα, οι κάμερες του καταστήματος αλλά και διπλανών επιχειρήσεων, καθώς μιλάμε για τον πιο κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» και θα εξεταστούν.

Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν πως προσέγγισαν και πως έφυγαν από το σημείο οι δράστες, ελπίζοντας ότι θα έχουν κάνει κάποιο λάθος.

Τις επόμενες ώρες, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αναμένεται να δώσουν καταθέσεις στις αρχές ενώ άγνωστο παραμένει αν η επιχείρηση ήταν ασφαλισμένη καθώς, σχεδόν ολική καταστροφή, έχουν υποστεί και οι τρεις πρώτοι όροφοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης