Η σχέση της με το κανάλι, δεν ολοκληρώθηκε και με τον καλύτερο τρόπο. Μολονότι λοιπόν, το διαζύγιό τους δεν ήταν αυτό που λέμε «βελούδινο», η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα ήταν στο Epsilon.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του govastileto.gr, η παρουσιάστρια είχε σήμερα συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, η οποία διήρκεσε κάτι περισσότερο από μιάμιση ώρα και πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του καναλιού, στο Περιστέρι.

Η συνάντηση αφορούσε σε οφειλές δεδουλευμένων από τον σταθμό στην παρουσιάστρια, από τον Μάιο του 2016. Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, μεταξύ των δύο πλευρών, σήμερα έγινε η εξόφληση του οφειλόμενου ποσού.

Όμως, στη συνάντηση αυτή, που επαναλαμβάνουμε έγινε σε απόλυτα φιλικό κλίμα μεταξύ καναλάρχη παρουσιάστριας, υπήρξε και παρασκήνιο. Φαίνεται τελικά, πως όλα τα προβλήματα δεν άρθηκαν με την παρουσία της Μελέτη στο κανάλι, αφού η ίδια ζήτησε να μη συναντηθεί με σημαίνον πρόσωπο και παρουσιαστή του καναλιού, καθώς, οι σχέσεις τους παραμένουν… όχι και οι καλύτερες.

Και πράγματι, παρά το γεγονός πως τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όσο και ο παρουσιαστής κινούνταν στον ίδιο χώρο, η συνάντηση αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης