Τη γνωρίσαμε μέσα από τις εκρηκτικές κι άκρως σέξι φωτογραφίσεις της για χάρη του περιοδικού Sports Illustated κι από τότε η χυμώδης κοπέλα βλέπει τις μετοχές της στον χώρο της μόδας να ανεβαίνουν.

Ο λόγος για την Ashley Graham, η οποία είναι ίσως το πιο διάσημο plus size μοντέλο του κόσμου. Είναι το πρόσωπο του plus-size retailer Lane Bryant, έχει τη δική της σειρά εσωρούχων ενώ είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής του America’s Next Top Model.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή την φορά η Graham μίλησε στον Lenny Letter για το body shaming που δέχεται κατά καιρούς όταν ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram.

«Για κάποιους παραείμαι χυμώδης. Για άλλους είμαι πολύ ψηλή, πολύ προικισμένη, πολύ νταρντάνα, και τώρα, πολύ μικρή, αλλά την ίδια στιγμή όχι τόσο μικρή. Όταν ανεβάζω μια φωτογραφία από μία «καλή γωνία», δέχομαι κριτική επειδή φαίνομαι πιο λεπτή και ότι προσπαθώ να χάσω κιλά. Όταν ανεβάζω μια φωτογραφία που δείχνω την κυτταρίτιδά μου, τις ραγάδες μου και τις δίπλες, κατηγορούμαι πως προμοτάρω την παχυσαρκία» και συνεχίζει:
«Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχω χάσει ούτε ένα κιλό αυτό το χρόνο. Για την ακρίβεια, είμαι πιο βαριά απ” ότι ήμουν τρία χρόνια πριν, αλλά δέχομαι το σώμα μου όπως είναι σήμερα. Γυμνάζομαι όχι για να χάσω κιλά, αλλά για να διατηρήσω την καλή μου υγεία. Και, όπως και να ‘χει, αν θέλω να χάσω κιλά, θα είναι δική μου απόφαση και κανενός άλλου».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης