Η Celine Dion εμφανίστηκε σε διαγωνισμό καραόκε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Courage», αφήνοντας έκπληκτους τους φανς της που την είδαν ξαφνικά στην σκηνή.

Θαυμαστής της 51χρονης τραγουδίστριας που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Lips Drag Queen Show Palace Restaurant and Bar της Νέας Υόρκης είπε στο Entertainment Tonight πως στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος δέκα άτομα και μετά το τελευταίο τραγούδι, ανέβηκε στη σκηνή η Celine Dion. Οι καλεσμένοι στην εκδήλωση δεν είχαν ιδέα πως η τραγουδίστρια θα ερχόταν στο πάρτι, αλλά όχι μόνο εμφανίστηκε αλλά κάθισε επίσης αρκετή ώρα, βγάζοντας μαζί τους φωτογραφίες. «Η Celine μίλησε λιγάκι και μετά έφυγε, αλλά πολύ σύντομα επέστρεψε λέγοντας πως δεν μπορεί να φύγει χωρίς να μας δώσει κάτι», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πως η ίδια τραγούδησε το «Flying On My Own».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, η Celine Dion είπε επίσης στο κοινό πως ελπίζει να τους αρέσει το καινούργιο άλμπουμ και πως θα αρέσει επίσης στον σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Αμέσως μετά έστειλε ένα φιλί προς τον ουρανό. Η 51χρονη τραγουδίστρια παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως της λείπει πολύ ο Ρενέ. «Θα είναι πάντα μαζί μου, αλλά δεν πονάω. Αφήστε πίσω τον πόνο. Πείτε ναι, πείτε ναι στο χορό, πείτε ναι στις φιλίες», είπε και πρόσθεσε: «Πείτε ναι στην αγάπη ίσως κάποια μέρα, δεν ξέρω».

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης