Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη σημαδεύει το κορμί της για τα δικαιώματα των ζώων

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 13:46
Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη σημαδεύει το κορμί της για τα δικαιώματα των ζώων

Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη είναι ένα εκ των πιο γνωστών ονομάτων που αγωνίζονται δημόσια και με πάθος για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των έμβιων όντων του πλανήτη. Βαθιά προβληματισμένη η ίδια από τα «ψέματα» πάνω στα οποία είναι χτισμένη η διατροφική παραγωγική διαδικασία της κοινωνίας μας, και του «πόνου» που αυτή προκαλεί, πλέον υπερασπίζεται σθεναρά τις ιδέες ακτιβιστικών κινημάτων, πρωτοστατεί σε διαδηλώσεις στους δρόμους, ενώ φυσικά και η ίδια έχει επιλέξει τον Vegan τρόπο ζωής.

(Φωτογραφίες: animal rights shooting)

Θέλοντας να διαδώσει ακόμα περισσότερο τις ιδέες της, αλλά και σηματοδοτώντας την «καινούργια» της ζωή, η πολυτάλαντη ηθοποιός - την οποία βλέπουμε αυτό το διάστημα στην τηλεόραση του OPEN και στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» - επέλεξε να «σημαδέψει» μόνιμα το κορμί της, με τατουάζ φιλοζωικού χαρακτήρα.  

Όπως εξηγεί σε δηλώσεις της στο zougla.gr:

«Έκανα πρόσφατα και σε διάστημα οκτώ μηνών τρία τατουάζ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα. Το πρώτο τατουάζ έγραφε animal liberation vegan (απελευθέρωση των ζώων, vegan). Το δεύτερο, το οποίο έχει και η μικρή μου κόρη στο χέρι της, απεικονίζει μια λύκαινα με το λυκάκι της. Το τρίτο και πιο πρόσφατο απεικονίζει όλα τα ζώα της φάρμας που εκμεταλλευόμαστε, αλλά και άγρια ζώα, όπως ο ταύρος, η αλεπού αλλά και η όρκα. 

» Όλα αυτά απεικονίζονται πάνω σε μια καρδιά, ώστε να περνάει το κατάλληλο μήνυμα, ενώ από κάτω αναγράφω τρεις λέξεις: Earthling, dominion και black fish».

Τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις;

«Είναι οι τίτλοι από τις τρεις ταινίες που μου άλλαξαν τη ζωή και θέλω να τις διαδώσω και στον κόσμο. Θέλω να περάσω την αλήθεια με αυτές τις ταινίες. Όταν τις είδα, σοκαρίστηκα και ένιωθα ότι τόσα χρόνια μάς κοροϊδεύουν – γιατί όλους μας κοροϊδεύουν για το τι πραγματικά συμβαίνει στα ζώα. Ο σκοπός μου είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να μάθει τι συμβαίνει.

»Όταν βλέπουμε σε μια χαρούμενη διαφήμιση μια χαρωπή αγελάδα να προσφέρει το γάλα της, δεν φανταζόμαστε τι βία υπάρχει από πίσω. Καλώ όλους να δουν τις ταινίες για να αποφασίσουν μόνοι τους»...

Τι σημαίνουν για την ίδια οι τρεις ταινίες;

«Σηματοδοτούν το κλείσιμο μιας παρένθεσης, από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι τώρα… Ζούσα σαν να είμαι σε λήθαργο. Τώρα ξύπνησα» μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 16:40