Η Nicole Kidman και ο Keith Urban γιόρτασαν την προηγούμενη εβδομάδα την 4η επέτειο του γάμου τους με ένα ρομαντικό δείπνο.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει την μόλις 23 μηνών Sunday Rose, ήταν όλη τη διάρκεια του δείπνου χαμογελαστό και όσοι τους είδαν από κοντά είπαν πως δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται.

Ένας από όσους βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο με την Nicole και τον Keith είπε χαρακτηριστικά: «Η Nicole ήταν πανέμορφη και πολύ απλή. Φορούσε ένα μεταξωτό φόρεμα και σανδάλια. Χαμογελούσαν και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν μπορείς να περιγράψεις πόσο αγαπημένοι είναι».

Μετά το γεύμα, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και ο τραγουδιστής της country συνομίλησαν με το προσωπικό και στη συνέχεια έφυγαν.

Διαβάστε επίσης: To ταξίδι της επιστροφής για την Nicole Kidman
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης