Η διάσημη Βρετανίδα παρουσιάστρια-ηθοποιός επέστρεψε στις παλιές κακές συνήθειές της, λίγους μήνες πριν παντρευτεί.

Οι φωτογραφίες είναι από το «333 Mother bar», μέρος που έγινε γνωστό από τα ξενύχτια της Amy Winehouse και του Blake Fielder-Civil, και δείχνουν την Charlotte αναίσθητη να κοιμάται σε έναν καναπέ.

Ένας θαμώνας είπε στην εφημερίδα Sun:

«Έφτασε στη 1:30 με φίλους, χωρίς τον Gavin και φαινόταν ήδη μεθυσμένη. Πήραν ένα μπουκάλι σαμπάνια και η Charlotte συνέχισε να πίνει καθισμένη στον καναπέ».

«Κάποια στιγμή έβγαλε τα παπούτσια της, τα πέταξε στο τραπέζι και ξάπλωσε σαν “κούτσουρο” στον καναπέ. Συνέχεια γλίστραγε, μέχρι που μια φίλη της κάθισε δίπλα της για να την κρατάει».

«Μετά από ώρα σηκώθηκε μόνη της και περιφερόταν σαν “ζόμπι” στο μαγαζί. Όταν ανέβηκε κάτι σκάλες, ένας φίλος της έτρεξε να την προλάβει, γιατί παραπατούσε».

«Την κατέβασε και την πήγε κατευθείαν στην πόρτα, φώναξε ταξί και απέφυγε τα χειρότερα».

Διαβάστε επίσης: Η αυστηρή Charlotte Church

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης