Βαριά και ασήκωτα ήταν τα δύο κουτιά, τα οποία οι μεταφορείς μόλις, και με μεγάλη δυσκολία, κατάφεραν να βάλουν στο ασανσέρ.
«Καλημέρα κύριοι, τι έχετε εκεί μέσα;», ρώτησε ο περίεργος ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας.
«Καταστροφείς εγγράφων και πάμε στον πρώτο όροφο, στο γραφείο του κυρίου Δούκα», απάντησε ο ένας εκ των αχθοφόρων, στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί τον ενοχλητικό κύριο.
Και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Είχαν το βάρος των δύο καταστροφέων, να έχουν και την περιέργεια του άλλου;
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά το κλείσιμο της Βουλής.
Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο… καταστροφέας εγγράφων στον όροφό του.
Νίκης 33… στου Δούκα τα γραφεία!
Απάντηση από το γραφείο του κ. Πέτρου Δούκα
«Απαντώντας στο παραπολιτικό σχόλιο της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.zougla.gr και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, καλέστηκε από το πολιτικό μου γραφείο εταιρεία που αναλαμβάνει την ανακύκλωση και πολτοποίηση χαρτιού.
Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας, η ως άνω εταιρεία παρέλαβε σε δύο κάδους εφημερίδες καθώς και παλαιό προεκλογικό υλικό το οποίο νομίμως παρέμενε στο πολιτικό γραφείο μου για 1 ½ χρόνο, με σκοπό την ανακύκλωση του.»
(Πρώτη καταχώρηση: 3 Ιουνίου 2009, 22:10)

