Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή. Με το που έκανε την εμφάνισή του ο πρωθυπουργός στο ραδιομέγαρο της Ελληνικής Τηλεόρασης, πίσω του ακολουθούσε ο πρόεδρος της ΝΕΤ, Χρήστος Παναγόπουλος.

Στον ερχομό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα ακόμη παιδί της Νέας Δημοκρατίας, μικρότερης εμβέλειας του Παναγόπουλου, συνόδευσε  τον Παπανδρέου και προσπαθούσε να τον κάνει να αισθανθεί άνετα από τα πρώτα βήματα στο διάδρομο του Μεγάρου.

Ο Γιώργος Λαμπράκος «φορτώθηκε» τον Παπανδρέου, αφού ο πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης δε διανοείτο καν να αφήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο τον πρωθυπουργό μόνο του.

Μες στην τρελή χαρά, ακολουθούσαν όλα τα αποκατεστημένα παιδιά της γαλάζιας παράταξης.

Αριστερών αποχρώσεων ο κύριος με το μπουκάλι νερό στο χέρι, που συνόδευσε τον Αλέκο Αλαβάνο και μετά από λίγο ακολούθησε η κυρία Παπαρήγα.

Το «μαγαζί» της ΝΕΤ είναι σαν την εκκλησιά. Πόρτες ανοιχτές και όσοι θέλουν να ανάψουν κεράκι δεν έχουν παρά να δρασκελίσουν τα σκαλάκια της.

Ο καλός θεούλης έχει για όλους. Από το περιβόλι του μπορεί ο οποιοσδήποτε, με μια επίκληση ή και κλήση σε κάποιον απεσταλμένο του (θεόσταλτοι κομματάρχες), να βρεθεί στο περιβόλι της Αγίας Παρασκευής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης