Η Τζένη Καρέζη φωτογραφίζεται στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, 16:37
Η Τζένη Καρέζη φωτογραφίζεται στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Η Τζένη Καρέζη υπήρξε αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες Ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η πορεία της στον κινηματογράφο και το θέατρο ήταν τόσο επιτυχημένη, που ακόμα και σήμερα οι ταινίες της κερδίζουν την αποδοχή του κόσμου όποτε προβάλλονται.

Η Τζένη Καρέζη μάγευε και ενθουσίαζε το κοινό τόσο με ταλέντο της όσο και με το πανέμορφο πρόσωπο της   και το δραστικό της βλέμμα που καθήλωνε το κοινό.

Στον επίσημο λογαριασμό του Έλληνα φωτογράφου Κλεισθένη στο Instagram κανείς περιηγείται στις ένδοξες στιγμές του ελληνικού σινεμά, αφού από τον φακό του έχουν περάσει κάποιες από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου.

Μια από αυτές ήταν και η Τζένη Καρέζη. Σε πρόσφατη ανάρτησή του είδαμε ένα σπάνιο κλικ από μια φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει ο Κλεισθένης στο διαμέρισμα της Τζένης Καρέζη στο Κολωνάκι.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη σταρ να ποζάρει με ένα chic & simple σύνολο που ταιριάζει στην ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Την ίδια χρονιά, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, με τον οποίο θα μείνει παντρεμένη για δύο χρόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη σε μια υπέροχη φωτογράφιση με το φακό του Κλεισθένη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1962. Τη συγκεκριμένη χρονιά, με την καριέρα της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κιν/φο, θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο της γάμο με τον Bon viveur της εποχής Ζάχο Χατζηφωτίου αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis) στις

«Η αξέχαστη Τζένη Καρέζη σε μια υπέροχη φωτογράφιση με το φακό του Κλεισθένη στο διαμέρισμα της στο Κολωνάκι το 1962. Την συγκεκριμένη χρονιά, με την καριέρα της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κιν/φο, θα πραγματοποιήσει και τον πρώτο της γάμο με τον Bon viveur της εποχής Ζάχο Χατζηφωτίου αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς» διαβάζουμε στη λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, 17:14