Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 του Τζον Ίσνερ (No.50) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Σινσινάτι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής (No.7) χρειάστηκε δυο ώρες και 23 λεπτά αγώνα για να φτάσει στο 7-6(5), 5-7, 6-3. Να σημειωθεί ότι στο ματς έκανε ένα μοναδικό break point που του επέτρεψε να φτάσει στο 6-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο (20/8) θα αντιμετωπίσει τον Νο1 τενίστα του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο 26χρονος Ρώσος έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις τους, έχοντας πετύχει επτά νίκες σε εννιά αγώνες, ενώ ο Τσιτσιπάς δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει στον τελικό  του συγκεκριμένου τουρνουά.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Αμερικανός άσκησε μεγάλη πίεση στον 24χρονο Έλληνα και χαρακτηριστικό είναι ότι τα δύο πρώτα σετ ήταν πολύ μεγάλα σε διάρκεια. Στο πρώτο οι δύο παίκτες έλυσαν τις… διαφορές τους στο τάι μπρέικ, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-1, όμως ο Ίσνερ προηγήθηκε 5-4. Μετά από διακοπή 30 λεπτών λόγω βροχής, ο Έλληνας τενίστας απάντησε με δικά του σερβίς και τελείωσε το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο ο Ίσνερ κατάφερε να κάνει μπρέικ για το 6-5. Στη συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να τελειώσει το σετ με 7-5 και ισοφάρισε σε 1-1 σετ. Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες έφτασαν στο 3-3, όμως στη συνέχεια ο Ίσνερ αναλώθηκε σε εύκολα λάθη, με τον Τσιτσιπά να «καθαρίζει» το παιχνίδι με 6-3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης