Κοντονής: «Το VAR έπρεπε να το πληρώσει η Super League»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, 00:28
Κοντονής: «Το VAR έπρεπε να το πληρώσει η Super League»

Ο Σταύρος Κοντονής τάχθηκε υπέρ του VAR αλλά όχι με χρήματα του Δημοσίου. Μιλώντας στη « Δίκη στο Open», ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού είπε:

«Η Σούπερ Λιγκ έπρεπε να αγοράσει το Var. Αν θέλουν οι ΠΑΕ να κάνουν ελκυστικό το προϊόν έπρεπε να προβούν σε αυτή την επένδυση, δεν έχει καμία δουλειά το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει το VAR. Όταν κάνει ψώνια το κράτος, κάνει πάντα ακριβά. Δεν είχε καμία δουλειά το κράτος, να μπλέκεται σε θέματα, τα οποία χειρίζονται με κέρδος, οι ΠΑΕ. Ξέρετε κανένα ξενοδοχείο να πληρώνει το κράτος το σύστημα παρακολούθησης του; Αυτό με ξένισε και μένα, ότι δεν έχει τη γραμμή του οφσάιντ. Δεν είναι απιστία ότι το χρυσοπληρώσαμε. Δε νομίζω ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Το VAR απολύτως συνεισφέρει. Μου κάνει εντύπωση ότι γίνονται επιθέσεις κατά του VAR από ομάδες. Έχουμε τη νοοτροπία ότι πάντοτε κάτι άλλο φταίει». .

Για τη μετακίνησή του του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σχολίασε: «Θεώρησα τιμητικό ότι τοποθετήθηκα στο υπουργείο Δικαιοσύνης.  Έτσι, το εξέλαβα και νομίζω ότι το εξέλαβα σωστά».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, 00:28