Το τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι θα δώσει αύριο ο Πανελλήνιος. Οι «Ολυμπιονίκες» θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Euro Cup. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου επιθυμεί να ολοκληρώσει το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι με νίκη, αλλά σε αυτή την προσπάθεια το παρών δε θα δώσει ο Γιούριτσα Γκόλεματς, που βρίσκεται στην Κροατία, για να συμπαρασταθεί στον πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται.
«Το παιχνίδι μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο, καμία ομάδα δεν παίζει για να χάσει. Μας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε για μία ακόμη φορά το Μαρούσι και αυτό ίσως είναι πολύ καλό, γιατί θα αναμετρηθούμε ξανά σε περίπου ένα μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Μαρούσι έχει σπουδαία ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος.
Από την πλευρά του, ο Βλάντο Πέτροβιτς είπε: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο Euro Cup και παράλληλα να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση κόντρα στο Μαρούσι. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι ουσιαστικά αδιάφορο, αφού οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί, αλλά πιστεύω ότι, όπως εμείς, έτσι και το Μαρούσι θα διεκδικήσει τη νίκη. Το Μαρούσι έχει πολύ καλή ομάδα και πολλούς σπουδαίους παίκτες».

