Τρεις ημέρες μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (18/12, 21:00, Novasports 2HD). Ο προπονητής της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως πιο αθλητική ομάδα εν συγκρίσει με τον Παναθηναϊκό, έστω κι αν οι «ερυθρόλευκοι» μειονεκτούν σε ύψος.

«Θα είναι ένα σωματικά απαιτητικό παιχνίδι,» τόνισε ο Λάσο κάνοντας αναφορά στον Σπανούλη και τον Σλούκα, αλλά και στους ΜακΚίσικ, Τζένκινς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε μία ημέρα πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ: «Θα έχουμε ένα διαφορετικό τεστ από τον Παναθηναϊκό, αλλά το ίδιο απαιτητικό. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο αθλητική ομάδα με λιγότερο ύψος, αλλά με μεγαλύτερη κινητικότητα και γι’ αυτό θα είναι ένα σωματικά απαιτητικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός κυκλοφορεί την μπάλα καλά και παίζει “pick ‘n’ roll” με παίκτες όπως οι Σπανούλης και Σλούκας. O τελευταίος είναι εξαιρετικός σκόρερ, που παράλληλα δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Είναι δυνατοί στο ένας εναντίον ενός με τον ΜακΚίσικ, έχουν καλούς αμυντικούς όπως ο Τζένκινς. Είναι μία πλήρης ομάδας, που θα μας βάλει σε πίεση».

Από την πλευρά του, ο Ουόλτερ Ταβάρες τόνισε: «Ξεκουραστήκαμε αρκετά και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμη ένα σκληρό και περίπλοκο παιχνίδι. Είμαστε συνεπείς και αυτό οφείλεται στην καθημερινή δουλειά και συγκέντρωση. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κάθε είδους ματς και αυτό μας βοηθά ψυχολογικά και πνευματικά να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε παίξει πολλές φορές εναντίον του και γνωριζόμαστε καλά. Το να νικήσεις στο ΣΕΦ είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όπως και εμείς, έχουν βρεθεί σε αρκετά φάιναλ φορ και αυτό έχει δημιουργήσει μία όμορφη αντιπαλότητα για τους φιλάθλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης