Με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί αύριο (19:00-Alpha) ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό του 0-0 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.  

Ο Χενκ Τεν Κάτε άφησε εκτός αποστολής τους Καραγκούνη, Νίλσον, Γκαλίνοβιτς, προκειμένου να πάρουν ανάσες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, η οποία περιλαμβάνει και τη ρεβάνς με τη Βιγιαρεάλ.

Από τον αγώνα με την ομάδα των Σερρών θα απουσιάσει επίσης και ο Σαριέγκι, ο οποίος είναι τιμωρημένος. 

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα και ταχύτητες. Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα και στημένες φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Λεοντίου και Μάντζιος. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε προληπτικά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των «πρασίνων» ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, η οποία αποτελείται από τους: Τζόρβα, Καρνέζη, Γκούμα, Βύντρα, Βαβζίνιακ, Μουν, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον, Ίβανσιτς, Νίνη, Πετρόπουλο, Σαλπιγγίδη, Γκάμπριελ, Μελίσση και Ρουκάβινα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης