Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια, Κωστής Ζομπανάκης ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρηματοδοτεί τον σύλλογο, ο οποίος τη νέα σεζόν δεν θα κατέβει στην Basket League.

Πιο συγκρεκριμένα, ο μέχρι πρότινος χρηματοδότης του Ρεθύμνου στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ενημέρωσε ότι δεν δύναται πλέον να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται και να πάρει πάνω του όλο το βάρος των υποχρεώσεων αυτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ζομπανάκης δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ρέθυμνο της επόμενης μέρας, με τον ίδιο πάντως να ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα, από άλλο πόστο.

Οι επιπτώσεις που είχε στα οικονομικά του συλλόγου η πανδημία του κορωνοϊού, το γεγονός ότι δεν υπήρξε έως τώρα ταύτιση απόψεων ανάμεσα στους παράγοντες της Α1 Ανδρών για την βελτίωση του πρωταθλήματος, αλλά και η απουσία υποστήριξης από τον Δήμο του Ρεθύμνου, ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν τον Κωστή Ζομπανάκη στην απόφαση να απομακρυνθεί.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται πλέον να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει αυτή την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης