Για 17η συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική λέσχη μοτοσικλέτας Moto Guzzi είναι έτοιμη για την διεξαγωγή ενός 36ωρου αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 10 – 11 Μαΐου, με θέμα “λίμνες” της Ελλάδας.

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 16 χρόνια, με σκοπό την μεγάλη κάλυψη χιλιομετρικής απόστασης μέσα σε 36 ώρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό δρόμου σε επαρχιακά οδικά δίκτυα. Κάθε χρόνο πάνω από 200 τολμηροί μοτοσικλετιστές (συμπεριλαμβανόμενου και μερικών γένους θηλυκού) ανεξαρτήτως μηχανής και εμπειρίας συγκεντρώνονται για να αποδείξουν τις ικανότητες τους ενάντια στην μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Αμφότερος σκοπός πέραν της χιλιομετρικής κάλυψης είναι η ανάπτυξη της ομαδικότητας και της συντροφικότητας στους συμμετέχοντες αλλά και η βοήθεια του έτερου μοτοσικλετιστή που έχει να αντιμετωπίσει πιθανή βλάβη ή να αναγνωρίσει μέσω του χάρτη τη σωστή του πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιχνίδια και η διασκέδαση δεν υστερούνται του event καθώς οι διοργανωτές φροντίζουν να υπάρχουν υπό μορφή δοκιμασίας και ψυχαγωγικής δραστηριότητας γεγονότα όπως, αργοπορία, πεζοπορία, τοξοβολία, αγώνες καρτ, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Δείτε το… τρέιλερ του 17ου 36ωρου οδοιπορικού αγώνα αντοχής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης