Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε το τακτικό μέλος της ΕΛΠΑ αλλά και πρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ, Γιώργος Παυλόπουλος. Ο ίδιος κατήγγειλε στο zougla.gr την αδυναμία της ΕΛΠΑ αλλά και του προέδρου της (πρώην και νυν) να απαξιώσει γεγονότα και μάλιστα την ώρα που ο ίδιος έχει καταθέσει επιστολές και με αριθμό πρωτοκόλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί κάνουν την… πάπια;
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν, όπως ο ίδιος μας τόνισε, από την απαράδεκτη και ανάρμοστη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της ΕΛΠΑ Χρήστου Αποστολίδη. Ο τελευταίος πριν από λίγες εβδομάδες και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το ιστορικό ράλι Ακρόπολις αναφέρθηκε στο πρόσωπό του με χυδαίες εκφράσεις όπως ο ψυχασθενής πρόεδρος κ.ά. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο). Παρά τις όποιες επιστολές έστειλε προς τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ, εκείνος έκανε την… πάπια και δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει.  Να σημειώσουμε δε, πως σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό του σωματείου εάν μέλος προσβάλει ή θίξει άλλο τακτικό μέλος προβλέπονται κυρώσεις από επίπληξη μέχρι και διαγραφή.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την λέσχη ΕΛΠΑ αλλά με την ασφάλεια οδηγών ακόμα και με το ΣΔΟΕ!!! Χαρακτηριστικές άλλωστε και οι επιστολές που έχουν γίνει γραπτές και αναφέρουν: 

«Στα πλαίσια της διοργάνωσης (σ.σ. του Ιστορικού Ακρόπολις) η Οργανωτική Επιτροπή εξέδωσε ημερήσιες αγωνιστικές άδειες για κάλυψη των αγωνιζομένων παρόλο ότι δεν προβλέπεται η έκδοση ημερησίων αγωνιστικών αδειών από τις σχετικές εγκυκλίους του 2013. Επειδή δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για τη νομιμότητα της ενέργειας, θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είδους αγωνιστικές άδειες εκδόθηκαν;
Ποιος ο εκδότης;
Πόσες εκδόθηκαν;
Τι ασφαλιστική κάλυψη παρείχαν προς τους αγωνιζομένους;
Πόσες αποδείξεις είσπραξης εκδόθηκαν, ποιος ο φορέας έκδοσης, πόσα χρήματα εισπράχθηκαν και αν αποδόθηκαν στο λογιστήριο του σωματείου μας.
Πέραν τούτων θα ήθελα να ενημερωθώ  πόσα πληρώματα έλαβαν μέρος στον αγώνα και πόσα είχαν ασφαλισθεί στη ΟΜΑΕ για ζημίες προς τρίτους».

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παυλόπουλος στις 8 Ιουνίου

Έξω από τα δόντια…
Γι’ ακόμα μία φορά διαπιστώνουμε πως με το όνομα της ΕΛΠΑ, γίνονται διάφορα παιχνίδια τα οποία μάλιστα και επώνυμα, κάποιοι τα καταγγέλλουν. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Παυλόπουλος (πρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ) μας παρέδωσε στοιχεία τα οποία πρέπει να εξεταστούν για να λάμψει η αλήθεια. Μάλιστα μας υποσχέθηκε ότι σύντομα θα παραχωρήσει στο zougla.gr συνέντευξη, όπου θα μιλά για όλους και για όλα χωρίς το φόβο μην… παρεξηγηθεί. Αναμένουμε με αγωνία και τον συγχαίρουμε που πήρε την πρωτοβουλία να πει τα πράγματα με το όνομά τους…

Υ.Γ. Σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο την τρέχουσα εβδομάδα θα καταθέσει και εξώδικη διαμαρτυρία στον αντιπρόεδρο της ΕΛΠΑ Χρήστο Αποστολίδη


Στην παραπάνω επιστολή αναφέρονται όλα τα… περίεργα που συμβαίνουν σύμφωνα με τον. κ Παυλόπουλο. Όμως όπως φαίνεται και αναφέρει και μία παροιμία: Στου… κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης