Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους! Η εβδομάδα μπήκε για τα καλά και τα βλέμμματα όλων μας βρίσκονται στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Λύση πρέπει να βρεθεί άμεσα για να αρχίσουν και πάλι να… δουλεύουν τα γρανάζια της οικονομίας αλλά και ο κλάδος του αυτοκινήτου που αριθμεί πάνω από 55.000 εργαζομένους και άλλους – δυστυχώς – τόσους, χωρίς δουλειά λόγω της κρίσης τα τελευταία πέντε χρόνια.
Γρήγορη ανάρρωση να έχει ο Γιώργος Παππάς που κουβαλά στις πλάτες του όλη την επικοινωνία του ομίλου Σαρακάκη!
Μέσα σε όλα αυτά θα ήθελα να ευχηθώ, ταχεία ανάρρωση (σε ρυθμούς… Evolution) στον φίλο και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων στον όμιλο Σαρακάκη, Γιώργο Παππά. Ο Γιώργος ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από ένα πρόβλημα υγείας και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει στους γνωστούς ρυθμούς!!!

Μην ξεχνάτε και τον τρόπο, για όσους θέλουν να μας ενημερώσουν για τα δικά τους νέα που ίσως δεν γνωρίζουμε. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή ανάγνωση!    

———————————————————-

Πυρηνική βόμβα... ήταν αυτή που έσκασε πριν από λίγες ημέρες και αφορούσε την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda. Η «μαμά» εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά τη συνεργασία της με την ΒΙΑΜΑΡ (σε 2 χρόνια από τώρα λόγω της νομοθεσίας) και όπως ήταν φυσικό επικράτησε αναστάτωση στην Ιερά οδό, όπου και βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της ελληνικής εταιρείας. Αναμένουμε τη συνέχεια, όπου θα ανακοινωθεί ο νέος εισαγωγέας και θα προκαλέσει πλήθος συζητήσεων!!! (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

———————————————————-

Έγραψαν… ιστορία οι άνθρωποι της ελληνικής Red Bull οι οποίοι μετά από 8 χρόνια προσπαθειών κατάφεραν να διοργανώσουν με  τεράστια επιτυχία αγώνα X Fighters στο λατομείο μαρμάρων στον Διόνυσο!. Η προβολή σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν και συνεχίζει να είναι τεράστια και με τον πήχη να έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά μπορούμε να πούμε πως πρέπει να θεωρούμε δεδομένη και την διοργάνωση το 2016!!

Έτσι.. μεταμορφώθηκε το λατομείο Διονύσου την Παρασκευή το βράδυ 12 Ιουνίου! (φωτό: core)

———————————————————-

Στους 91.6 και 105.8 μετακόμισε… η ραδιοφωνική εκπομπή του Πάρι Ποντίκα ο οποίος βγαίνει στον αέρα, κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00-14:00. Εκπομπή με πλούσια θεματολογία, νέα, αποκαλύψεις και άφθονο χιούμορ που τον έχει εδραιώσει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού!

———————————————————-

Δυναμικό come back ετοιμάζει o Χάρης Θεοφράστου από τον Σεπτέμβριο… Ο εκκεντρικός παρουσιαστής λείπει από πολλούς! Τον περιμένουμε πώς και πώς!!

———————————————————-

Παρουσίαση σε ανθρώπους της πιάτσας και συγκεκριμένα για PR και Marketing Μanagers, διοργανώνει το Go Car. Η εκδήλωση θα γίνει στο Χαλάνδρι στις 19:30 και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Chefi.

———————————————————-

Αλλαγή στο layout για την ιστοσελίδα πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων carwall.gr του Στέλιου Ιακωβίδη. Πλέον έγινε πιο εύκολη και χρηστική για τους επισκέπτες.

 
———————————————————-

Στην Πράγα, όπως άλλωστε είχαμε γράψει στα προηγούμενα «Νέα της πιάτσας», πραγματοποιήθηκε το ετήσιο PR Meeting των Ευρωπαίων στελεχών. Παρούσα και η Χρύσα Αγρογιάνννη της Ford Motor Hellas.

Στελέχη από εισαγωγικές εταιρίες αυτοκινήτων Ford από όλη την Ευρώπη...

 
———————————————————-

Συνεργασία με τον κορυφαίο οδηγό αγώνων Νικόλα Περατινό έχει ξεκινήσει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Audi. Premium εταιρεία με premium οδηγό, όπως άλλωστε αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις!

O Νικόλας Περατινός με τυο πιο γρήγορο μικρό της Audi με την ονομασία S1...

 
———————————————————-

Παντρεύτηκε ο αντιπρόσωπος της Nissan στην Κόρινθο, Γιώργος Μπάσδελης κι η νύφη τα είδε… όλα, όταν εμφανίστηκαν τα αγωνιστικά της οικογένειας!!! Χαμός έγινε….

———————————————————-

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς Αριστείδης Αραβανής, αναλαμβάνει επιπρόσθετα τη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape.

 
———————————————————

Στο Island (Βάρκιζα) έγινε η παρουσίαση του νέου Volvo XC90 στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, οι οποίοι είχαν και την ευκαιρία να οδηγήσουν και τη νέα γενιά. Την εμφάνισή τους έκαναν ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Πετούλης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Μαρτίνος.

———————————————————-

Αυτοκίνητα… Mini διέθεσε στην οργάνωση του αγώνα Red Bull X Fighters που έγινε στην Αθήνα, η εισαγωγική εταιρεία. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκαν για μετακινήσεις VIP προσώπων…

 
———————————————————-

 
Νέα ενότητα για το αυτοκίνητο θα ενταχθεί σύντομα στο defencenet.gr. Την αναλαμβάνει ο Γιάννης Αθανασίου.

———————————————————-

Κάθε Σάββατο στον Sport24 Radio 103.3 στις 10:00-11:00 μεταδίδεται η ραδιοφωνική εκπομπή Car & Driver. Την παρουσιάζουν οι Νίκος Μερτέκης και Βαγγέλης Πετράκης και η θεματολογία αφορά, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα και μηχανοκίνητος αθλητισμός.

 
———————————————————

Μετακόμισε στην διαφημιστική 4 Wise Monkeys η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan. Στόχος να παίξει η εταιρεία πιο δυνατή… μπάλα ιδίως τώρα που είναι και χορηγός στο UEFA Champions League.


———————————————————-

Μετά από… πολλά χρόνια η Castrol πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους. Αιτία το… Bloodhound SSC, του όχημα που αναμένεται να σπάσει φέτος το επίγειο ρεκόρ ταχύτητας (1.600 χλμ./ώρα) ππου εμφανίστηκε έστω και ως ρέπλικα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου.

 
———————————————————-

Στις 4 Ιουλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέα γενιάς του Fiat 500. Για να δούμε ποια θα είναι η αποστολή των Ελλήνων δημοσιογράφων σε ένα τόσο σημαντικό ταξίδι για την Fiat… Αντίστοιχη παρουσίαση είχε γίνει την ίδια ημερομηνία αλλά το… 2007!

Εικόνα που τραβήχτηκε στην επιβλητική και... πριβέ παρουσίαση για δημοσιογράφους και επισήμους στις 7 Ιουλίου 2007

 
———————————————————-

Στο πάρκινγκ του Golden Hall έχει στήσει το δικό της «μαγαζί» η Volvo η οποία στοχεύει να παίξει σημαντικό ρόλο στην αγορά ιδίως με την έλευση του νέου XC90.

Στη φωτό ο Μιχάλης Ζεμπερλίκος γνώστης αυτοκινήτων της Volvo καθώς έχει διατελέσει υπεύθυνος διπλωματικών πωλήσεων της μάρκας!!

 
———————————————————-

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Πέτρου Πιτσίνη (gazzetta.gr) και τον Θανάση Παπαθεοδώρου, επικεφαλής του project Dielpis Formula. Αιτία άρθρο του πρώτου για… παπατζιλίκια σχετικά με την διοργάνωση αγώνα Formula 1 στο Κερατσίνι. (Διαβάστε τα δημοσιεύματα ΕΔΩ)

———————————————————-

Premuimεκδήλωση με ξεχωριστές τεχνολογίες ετοιμάζει εισαγωγική εταιρεία για τις αρχές Ιουλίου. Σύντομα και οι λεπτομέρειες.

———————————————————-

Ο κλάδος της δημοσιογραφίας αυτοκινήτου καλά κρατεί. Στην κυριολεξία πήξαμε στους… διεκπεραιωτές δελτίων τύπου των εταιρειών!

———————————————————-

Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχει… επιστρέψει στα Τα ΝΕΑ το «Auto ΝEA» που ασχολείται με το αυτοκίνητο (με 5 σελίδες). Ο Νίκος Λιβανός έχει αναλάβει την υλοποίησή του.

———————————————————-

Έλλειπε από την παρουσία του νέου Mitsubishi L200 που έγινε στην Νίκαια της Γαλλία ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας Σαρακάκης, Γιώργος Παππάς. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 7 δημοσιογράφοι, με τον Τάκη Πουρναράκη να εκτελεί χρέη… οργανωτή!

———————————————————-

Στο εξωτερικό παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα το νέο Renault Kadjar. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και Έλληνες δημοσιογράφοι…

———————————————————-

Το ανανεωμένο Ibiza παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα η Seat το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν και Έλληνες δημοσιογράφοι.

———————————————————-

Στην Γενεύη πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Toyota Avensis.

Και Έλληνες δημοσιογράφοι στην πανευρωπαική παρουσίαση του ανανεωμένου Avensis. Στην φωτογραφία ο Γιάννης Τσιρογιάννης...

———————————————————-

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του πρακτορείου διανομής Τύπου Ευρώπη και για το χρονικό διάστημα 1-7 Ιουνίου, το Auto Bild πούλησε 6.070 τεύχη και το Auto Τρίτη 3.460.

———————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 13
4. www.gazzetta.gr 14
5. www.in.gr 17
6. www.news247.gr 20
7. www.sport-fm.gr 24
8. www.newsbomb.gr 33
9. www.newsbeast.gr 34
10. www.capital.gr 35
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (1o Google.gr, 2o Facebook.com, 3o Google.com)

 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 208
2. www.autotriti.gr 372
3. www.autoblog.gr 414
4. www.gocar.gr 606
5. www.caroto.gr 1.039
6. www.caranddriver.gr 1.452
7. www.motornews.gr 1.523
8. www.drive.gr 1.709
9. www.motori.gr 1.996  
10. www.carzine.gr 2.279
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 15/6/2015

———————————————————-

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Καλοκαίρι του 2009 και ο υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας του ομίλου Σαρακάκη, Γιώργος Παππάς, μετά από μία κουραστική ημέρα με πολλά χιλιόμετρα είπε να το ρίξει λίγο έξω… (στο ξενοδοχείο δηλαδή) με την παρότρυνση συνεργατών και δημοσιογράφων. Φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής αποστολής που είχε πραγματοποιήσει η Mitsubishi, όπου καλύψαμε οδηγικά όλη την χώρα, μεταξύ άλλων και για πρώτη φορά όλη την Εγνατία οδό από Δυτική σε Ανατολική Ελλάδα!!!

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 9…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 10…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 11…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης