του Νίκου Βιτσιλάκη

Χρονιά ανάπαυλας το 2018 για τη Suzuki, αφού στο Μιλάνο παρουσίασε μόλις ένα νέο μοντέλο, που για την ακρίβεια δεν είναι νέο αλλά διαφοροποιημένη έκδοση ενός υπάρχοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


​Ένα και καλό το νέο μοντέλο για το 2018…

Ο λόγος για το πρώτο modern classic της φίρμας από το Χαμαμάτσου, ονόματι SV 650X, που στην ουσία είναι ένα SV 650 με στοιχεία που το αναγάγουν στην κατηγορία των cafe racers. Tου έχουν τοποθετήσει έναν μίνι φέρινγκ προβολέα, στη θέση του τιμονιού έχουν μπει κλίπον, ενώ το αυξημένης κατά 0,7 λίτρα χωρητικότητας δοχείο καυσίμου είναι βαμμένο σε διχρωμία μαύρου – ασημί και με ένα κόκκινο σιρίτι ανάμεσά τους να θυμίζει κατασκευές άλλων εποχών. Είναι προφανές ότι εμπορικά θα κινηθεί στο κοινό όπου απευθύνονται τα Kawasaki Z 900RS και Yamaha XSR 700/900, προτάσσοντας σαν όπλα του τον αλεξίσφαιρο V2 των 645cc και 75Ηp, αλλά και τη φιλική τιμή στην οποία αναμένεται πως θα διατίθεται. Πάντα σε σχέση με το SV 650, που κυκλοφορεί από το 2016, έχει δεχθεί ρυθμιστή προφόρτισης στο πιρούνι και έχουν βαφτεί μαύρα τα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει ένα σετάκι από μικρά και στρογγυλά προβολάκια ομίχλης τεχνολογίας LED, που τονίζουν ακόμα περισσότερο τον ρετρό χαρακτήρα του.

Ακολουθεί το σχετικό προωθητικό video της Suzuki: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης