Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου εντός του σταθμού του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Μοναστηρακίου, κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομάδες διαδηλωτών, που είχαν αποχωρήσει από το Σύνταγμα, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Μοναστηρακίου και έπειτα από πογκρόμ προσαγωγών προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στον σταθμό.

Μέσα σε λίγα λεπτά, δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ εισέβαλαν στις αποβάθρες και προχώρησαν σε προσαγωγές, με τους επιβάτες να τρέχουν να αποφύγουν το νέφος καπνού που είχε απλωθεί λίγα μέτρα κάτω από τη γη, έπειτα από χρήση πυροσβεστήρων.

Το zougla.gr μετέδωσε ζωντανά το απίστευτο «κυνήγι» στους συρμούς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει μία σύλληψη και δεκάδες προσαγωγές. Προηγήθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης στο Σύνταγμα, ανάμεσα σε διαδηλωτές της αντιφασιστικής συγκέντρωσης και δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε και ένα άτομο, που διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τους εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ο τραυματίας φαίνεται να φέρει κακώσεις σε διαφορα σημεία του σώματός του.

Στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Ρηγίλλης, πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της Χρυσής Αυγής, για την επέτειων των Ιμίων.

Φωτορεπορτάζ από τη συγκέντρωση

Σύνταγμα

Κομμένη στα δύο η Β. Σοφίας

Τραυματίας στο οδόστρωμα

Στο σημείο ο Ερυθρός Σταυρός

Προσαγωγή διαδηλωτή

Φωτιές στο Μοναστηράκι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης