Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός George Clooney (“Up in the Air”) πρωταγωνιστεί σε ένα περιπετειώδες θρίλερ από τον σκηνοθέτη του «Control», Anton Corbijn.
Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «A Very Private Gentleman» του Βρετανού συγγραφέα Martin Booth.
Ο Jack είναι ένας επιδέξιος δολοφόνος. Όταν μια αποστολή δολοφονίας πηγαίνει στραβά, υπόσχεται ότι η επόμενη αποστολή του θα είναι η τελευταία. Σύντομα βρίσκεται στην Ιταλία, όπου κάθε γωνιά κρύβει για αυτόν μια παγίδα και κάθε άγνωστος στο δρόμο έναν πιθανό εχθρό.
Ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, ερωτικά αντικείμενα του πόθου και μυστηριώδεις συνομωσίες, σε μια ταινία που αναμιγνύει την ίντριγκα και το σασπένς με το ρομάντζο και τα ηθικά διλήμματα.
Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας, που από 14 Οκτωβρίου θα αρχίσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης: Παντού μαζί!
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

