Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph είναι από τις εταιρείες που έχουν ξεκινήσει δυναμικά να επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση έχοντας Trail και off-road μοτοσικλέτες για παιδιά και εφήβους ετοιμάζει η Triumph σε συνεργασία με την OSET.σημαντικές συνεργασίες ακόμα και με τη Βρετανική Κυβέρνηση. Πρόσφατα η εταιρεία από το Hinckley αποφάσισε να κάνει ακόμα μια κίνηση προς τον εξηλεκτρισμό αγοράζοντας την αμερικανική εταιρεία OSET.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η OSET Bikes είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσικλετών εκτός δρόμου η οποία ειδικεύεται στα μικρά ηλεκτρικά μοντέλα MX και Trail για παιδιά. Από το 2004 που ιδρύθηκε έχει πουλήσει περισσότερα από 40.000 μοντέλα τα οποία έχουν εξελιχθεί από την ίδια την εταιρεία εξ ολοκλήρου. Η Triumph, έχοντας ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της δικής της γκάμας μοτοσικλετών εκτός δρόμου θα έχει πλέον στο πλευρό της και έναν έμπειρο συνεργάτη στο κομμάτι των ηλεκτρικών χωμάτινων μοντέλων.

Ετοιμάζει γκάμα για λιλιπούτειους αναβάτες η Triumph.

Στις 12 Ιουλίου θα δούμε και το ηλεκτρικό TE-1 της Triumph

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκ Μπλέρ, CEO της Triumph, τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την OSET. Είναι μια δυναμική εταιρεία η οποία έχει επικεντρωθεί στο να φέρει τους νέους στον κόσμο της μοτοσικλέτας με πρωτοποριακά μοντέλα για άπειρους και έμπειρους αναβάτες. Η μάρκα μας θα συνεχίσει να δουλεύει ανεξάρτητα, αλλά η Triumph και η OSET θα συνεργαστούν στην εξέλιξη νέων εκτός δρόμου μοντέλων προσανατολισμένων στους νέους».

Carmichael και Cervantes θα βάλουν το χεράκι τους στις εκτός δρόμου μοτοσικλέτες της Triumph.

Οι «Παγκόσμιοι» στο πλευρό των Βρετανών

Για την εξέλιξη των off-road μοντέλων της Triumph έχουν επιστρατευτεί δύο θρύλοι των αγώνων, ο Ricky Carmichael και ο Ivan Cervantes. Οι δύο πρώην πρωταθλητές μαζί με τους μηχανικούς της Triumph δουλεύουν πάνω στον σχεδιασμό και το στήσιμο των μοτοσικλετών, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου για να δοκιμάσουν πρωτότυπα μοντέλα.

Βίντεο του Cervantes με το Tiger 900 Rally Pro.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και ο Steve McQueen θα αισθανόταν ρίγος μπροστά στο νέο Triumph Bonneville T120

Ποια μοτοσικλέτα της Triumph έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία Harry Potter

Στις 12 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η πρώτη ηλεκτρική Triumph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης