Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι μεγάλοι Ποδηλατικοί Γύροι της Ευρώπης, όπως το Tour de France, είναι αδιαμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα event στον αθλητικό κόσμο. Κάθε χρόνο προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου οι οποίοι κατακλύζουν τα βουνά της Ευρώπης προκειμένου να στηρίξουν τους κορυφαίους αθλητές ποδηλασίας. Σημαντικό ρόλο στους ποδηλατικούς γύρους παίζουν τα οχήματα υποστήριξης και ιδιαίτερα οι μοτοσικλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha, από το 2019 είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Μοτοσικλετών στο μεγάλο γεγονός Grand Cycling Tours σε όλη την Ευρώπη και αυτή η συνεργασία παρατείνεται για 3 ακόμη χρόνια. Τα μοντέλα τα οποία θα προσφέρει η Yamaha στους διοργανωτές είναι τα δημοφιλή Tracer 7 και Tracer 9, όπως επίσης και το πρωτοποριακό τρίτροχο Sport Touring μοντέλο Niken.

Το Niken στην υπηρεσία της ποδηλασίας.

Οι μοτοσικλέτες της Yamaha στους αγώνες συμβάλλουν σε διάφορους σημαντικούς τομείς όπως ιατρική βοήθεια, επικοινωνία, διαχείριση, καθοδήγηση, μεταφορά αφεψημάτων και αλλαγής τροχών. Η εταιρεία παρέχει 20 έως 45 μοτοσικλέτες ανά αγώνα, ανάλογα με τις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε γύρου. Η Yamaha για να τιμήσει την ανανέωση της συνεργασίας δημιούργησε και ένα νέο λογότυπο το οποίο συνδυάζει στοιχεία της ποδηλασίας και της μοτοσικλέτας. Όλα τα μοντέλα θα φέρουν το συγκεκριμένο τιμητικό λογότυπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο λογότυπο της Yamaha.

Ιδιαίτερη συνεργασία με Shimano

Για το 2022 η Yamaha θα δώσει βροντερό παρόν στους κορυφαίους Ποδηλατικούς Γύρους της Ευρώπης. Η Όλα τα μοντέλα της Yamaha θα έχουν τον εξοπλισμό των εκδόσεων GT.αρχή θα γίνει από το Giro d’Italia το οποίο έχει εκκίνηση στη Βουδαπέστη και πραγματοποιείται στις 6-29 Μαΐου. Επόμενο γεγονός είναι το περίφημο Tour de France το οποίο ξεκινάει στην Κοπεγχάγη στις 7-24 Ιουλίου, ενώ το Vuelta a Espana έχει εκκίνηση στην Ουτρέχτη και πραγματοποιείται από 19 Αυγούστου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.

Σημαντικές είναι και οι συνεργασίες της Yamaha με εταιρίες και φορείς. Η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία μεταξύ της Yamaha Motor Benelux και της Βελγικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας το Niken GT θα χρησιμοποιηθεί σε 120 αγώνες σε όλο το Βέλγιο. Επίσης, η Shimano θα χρησιμοποιήσει τα μοντέλα Tracer 7 GT και Tracer 9 GT για να παρέχει υποστήριξη κατά τη διάρκεια πολλών Ευρωπαϊκών αγώνων και κάθε μοτοσυκλέτα Yamaha θα είναι βαμμένη στο μπλε χρώμα της Ιαπωνικής εταιρείας.

Δείτε όλη τη σειρά Inside The Tours ΕΔΩ.

Βίντεο με την προσφορά της Yamaha στο Giro d’Italia.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοναδικό event στη Γαλλία αποκλειστικά για κατόχους Yamaha R1M

Το Yamaha XSR 125 του ντράμερ Onkel

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης