Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda αποφάσισε να μην αλλάξει ριζικά το κορυφαίο της scooter ωστόσο προχώρησε σε ουσιαστική αναβάθμιση στον εξοπλισμό και στους χρωματισμού του SH350. Το scooter με τους τροχούς των 16 ιντσών της Honda έχει κατακτήσει με άνεση το αγοραστικό κοινό με δυνατά του σημεία τον ισχυρό κινητήρα, την υψηλού επιπέδου ποιότητα και την τεχνολογία, πάντα φυσικά με τη σφραγίδα της Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Sporty Edition έχει να κάνει κυρίως με premium πινελιές πάνω στο scooter σε γκρι ματ απόχρωση. Οι τροχοί, το κάτω μέρος του πιρουνιού, η πίσω σχάρα και το κάλυμμα του κινητήρα είναι μερικά από αυτά, ενώ όμορφες λεπτομέρειες βρίσκουμε στις κόκκινες ραφές στη σέλα και η ρίγες στους τροχούς. Κόκκινο είναι το λογότυπο της Honda όπως και το σήμα SH.

Χρωματικές αλλαγές στο SH350 του 2022.

Κινητήρας, πλαίσιο και αναρτήσεις παραμένουν ίδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα το SH350 του 2022 παραμένει ίδιο με τον μονοκύλινδρο κινητήρα eSP+ των 330 κ.εκ. να αποδίδει 29,2 ίππους και 32Nm ροπής. Βασικό του χαρακτηριστικό του συνόλου είναι οι ισχυρές χαμηλές και μεσαίες στροφές οι οποίες χαρίζουν εκρηκτικές επιδόσεις στο scooter στις επιταχύνσεις τόσο από στάση όσο και εν κινήσει. Το SH είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, το γνωστό Honda Selectable Torque Control, ενώ το βάρος του περιορίζεται στα 174 κιλά.

Στον εξοπλισμό το νέο SH350 του 2022 έρχεται με θύρα φόρτισης USB κάτω από τη σέλα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, οθόνη LCD με πλούσιες πληροφορίες και σύστημα Φρεναρίσματος Έκτακτης Ανάγκης το οποίο προειδοποιεί τους άλλους οδηγούς για ξαφνικό φρενάρισμα. Η νέα έκδοση Sporty Edition θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, ματ μαύρο και γκρι, ενώ στην απλή μορφή του θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, κόκκινο, ασημί και μαύρο. Η τιμή της Sporty Edition είναι στα 5.870€, ενώ με το Smart Top Box φτάνει τα 6.270€. Το scooter της Honda θα έρθει τον Δεκέμβριο του 2021 στην Ελλάδα.

Το βίντεο της παρουσίασης του Honda SH350 του 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στροφή προς την οδηγική απόλαυση για το Honda CBR500R του 2022

Στα 15.200€ η τιμή του νέου Honda NT1100

Αυτή είναι η πιο ακριβή μοτοσικλέτα στην Ιαπωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης