Η Bentley ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη της επιστροφή στη διάσημη ανάβαση Pikes Peak στο Η βάση του τιμονιού το μετατρέπει και σε ένα επιτραπέζιο ρολόιΚολοράντο της Αμερικής. Το Continental GT3 το οποίο εξελίσσει η φίρμα είναι πραγματικό θηρίο και ήδη από τις δοκιμές έχει δείξει ικανό να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Εκτός από όλα τα υπέροχα καλούδια τα οποία διαθέτει το αγωνιστικό αυτοκίνητο υπάρχει και κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία. Πρόκειται για το τιμόνι της Fanatec το οποίο έχει προσαρμοστεί στη Continental GT3 του Pikes Peak και θα έχει στα χέρια του ο οδηγός που θα στρίβει τις απίθανες στροφές του δημοφιλούς βουνού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στήνεις στο σπίτι σου, βάζεις τα γάντια σου και παίζεις με τις ώρες Gran Turismo!

Από το Pikes Peak, στην οθόνη του σπιτιού σας

Δεν πρόκειται όμως για ένα απλό τιμόνι. Το συγκεκριμένο αριστούργημα της Fanatec είναι κατασκευασμένοΦοράς τα αγωνιστικά σου γάντια και έχεις στα χέρια σου ένα πραγματικό αγωνιστικό τιμόνι από ανθρακονήματα και κομμάτια μαγνησίου. Διαθέτει κορυφαία τεχνολογία στα χειριστήρια και μια μεγάλη στρογγυλή οθόνη στο κέντρο. Διαθέτει μενού τηλεμετρίας, μπορεί να δείξει γυρολόγιο σε πίστα, μπορεί να συνδεθεί με τα συστήματα του αυτοκινήτου και να γίνει… gamepad!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι, καλά διαβάσατε. Με το συγκεκριμένο τιμόνι μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτου αρκεί να το συνδέσεις με την κονσόλα, τον υπολογιστή ή τον εξομοιωτή! Πραγματικά, απίθανη διπλή λειτουργία του αγωνιστικού τιμονιού το οποίο μπορείς εκτός από τη Continental GT3 να το πάρεις στο σπίτι σου και να οδηγήσεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις σε οποιονδήποτε εξομοιωτή. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν.

Αυτή είναι η Bentley Continental GT3 που θα εξοπλιστεί με το τιμόνι της Fanatec.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμη η Bentley που θα κατακτήσει το Pikes Peak

Ο David Beckham επενδύει σε εταιρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Το SUV της Bentley που μπαίνει εύκολα στην πίστα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης