Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μία ειδική έκδοση του Wrangler, η οποία εφοδιάζεται με τον πανίσχυρο V8 5.0 λίτρων κινητήρα απόδοσης 450 ίππων και 610 Nm ροπής και φέρει ένα εντυπωσιακό κιτ της Mopar, παρουσίασε η Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Wrangler Rubicon 392 Concept και παρ΄ ότι έκανε πρεμιέρα σε πρωτότυπη μορφή δεν αποκλείεται σύντομα να περάσει στην παραγωγή, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μάρκας στη Β. Αμερική, Jim Morrison.

Το αυτοκίνητο διακρίνεται για τις εκπληκτικές επιδόσεις, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Εφοδιάζεται με άξονες Dana 44, 8άρι κιβώτιο με σχέσεις υποπολλαπλασιασμού, διαφορικά με ηλεκτρονικό κλείδωμα, αλλά και κιτ αύξησης της απόστασης από το έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατάει σε ζάντες 17 ιντσών, στις αναρτήσεις χρησιμοποιήθηκαν αλουμινένια αμορτισέρ της Fox, ενώ το σύστημα εξαγωγής απέκτησε δύο απολήξεις και ενεργές βαλβίδες που αλλάζουν τον ήχο του κινητήρα, εφόσον το επιλέξει ο οδηγός.

Αναβαθμισμένες είναι οι βάσεις της μηχανής, όπως και το πλαίσιο. Χάρη στις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής (51,6ο, 29,5ο, 40,1ο ), ξεπερνά υδάτινα κωλύματα βάθους έως 94 εκατοστά και μπορεί να κινηθεί στις πιο κακοτράχαλες διαδρομές.

Εξοπλίζεται με off road αξεσουάρ της Mopar, τα Red Rock δερμάτινα καθίσματα με τις χρυσές ραφές και όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης