Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato προχώρησε σε δηλώσεις που αποκαλύπτουν αρκετά από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας. Σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με νέα ηλεκτρικά σύνολα, εξηλεκτρισμό θρυλικών μοντέλων αλλά και ερχομούς νέων SUV. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα SUV είναι ο επόμενος στόχος της Alfa Romeo με τη νέα Tonale  να ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής μάρκας, προ των πυλών είναι η ανανέωση της Stelvio, ενώ το 2024 θα παρουσιαστεί ένα μικρότερο crossover πόλης, πιθανότατα με την ονομασία Brennero. Στις αρχές του 2027, θα παρουσιαστεί και η νέα ηλεκτρικό ναυαρχίδα της Alfa, η οποία θα είναι ένα ολοκαίνουργιο SUV που θα τοποθετηθεί πάνω από την Stelvio, δημιουργημένη από το μηδέν.

Η όμορφη Giulia θα συνεχίσει να είναι στη γκάμα της Alfa Romeo, όμως με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. «Δεν εγκαταλείπουμε την Giulia. Θα υπάρξει μια μελλοντική Giulia και θα είναι μοντέλο αποκλειστικά ηλεκτρικό», δήλωσε ο Imparato.

Όσον αφορά το αν η Giulietta θα επιστρέψει σε κάποια μορφή (καθώς οι φήμες εδώ και μήνες φουντώνουν) , ο επικεφαλής της Alfa είπε ότι η νέα Tonale έχει ουσιαστικά πάρει τη θέση της στην γκάμα, έχοντας πιο παγκόσμιες βλέψεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος,  ο ισχυρός άντρας της Alfa Romeo παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σχέδια για λίγα σπορ αυτοκίνητα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένα από αυτά θα εμπνέονται από το Duetto και το Tipo 33. Πλάνα τα οποία ακόμα βρίσκονται πίσω σε προτεραιότητα, καθώς τα SUV είναι πιο καίριας σημασίας για την αγορά. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης