Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πριν μερικούς μήνες, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ιαπωνικού κολοσσού ανέλαβε ο Tsuneji Sato, με στόχο η εταιρία να έχει ένα πιο νεανικό «πνεύμα» και να επικεντρωθεί στην εξηλεκτρισμένη στρατηγική της. Φαίνεται όμως πως τα λόγια του απερχόμενου προέδρου Toyoda «όχι άλλα βαρετά αυτοκίνητα», ταιριάζουν και στο νέο ηγέτη της φίρμας, καθώς υπάρχουν φήμες που έχουν βάλει «φωτιά» στο διαδίκτυο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία δεν έχει πει τίποτα επίσημα ακόμα, αλλά ένα υψηλόβαθμο στέλεχος παραδέχτηκε πρόσφατα ότι μία σύγχρονη εκδοχή της Celica είναι μια καλή ιδέα που ήδη συζητιέται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος της Toyota, Tsuneji Sato μίλησε πρόσφατα μπροστά σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για αγώνα ράλι στην Ιαπωνία. Πριν από αυτό, ο πρόεδρος πλέον του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Akio Toyoda φέρεται να εξέφρασε το πάθος του για τη Celica, στο οποίο ο Sato πρόσθεσε ότι θα ήθελε πολύ να δει μια αναβιωμένη εκδοχή της στην σημερινή γκάμα. 

Όταν τα ιαπωνικά μέσα επικοινώνησαν με τα κεντρικά της Toyota, η απάντηση που έλαβαν ήταν «ο νέος πρόεδρος Sato, έχει την πρόθεση να συνεχίσει να κυκλοφορεί σπορ μοντέλα GR». Μία δήλωση που φουντώνουν τις φήμες πως μία νέα Celica θα μπορούσε να είναι το πρώτο έργο του νέου προέδρου.
Αυτό είναι προφανώς μια υπόθεση που βασίζεται στο γεγονός ότι πολλά ιστορικά ονόματα από διαφορετικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ήδη αναβιώσει ως ηλεκτρικά μοντέλα. Μάλιστα πλέον και επίσημα το Γραφείο Κατοχύρωσης Πνευματικών δικαιωμάτων έχει κατοχυρώσει το όνομα «Celica» και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα αργήσουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για ένα νέο Coupe της Toyota που θα σταθεί δίπλα στα GT86 και Supra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, όμως πολλά είναι τα επίσημα χείλη που αναπολούν την Celica και οι πιθανότητες δείχνουν μία εξηλεκτρισμένη εκδοχή της. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης