Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η εταιρία Apocalypse έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τα εντυπωσιακά και θηριώδη 6τροχα δημιουργήματα της. Αυτή τη φορά, αρκέστηκε στις 4 ρόδες και παρουσίασε ένα απίθανο δημιούργημα που σίγουρα θα το θέλαμε σε ένα αποκαλυπτικό ή zombie σκηνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για το Super Truck 4X4 το οποίο βασίζεται σε ένα Ram 1500 και εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 Hellcat 6,2 λίτρων. Αποδίδει 850 ίππους έχοντας μόνιμη τετρακίνηση και πηγαίνει πραγματικά παντού. Φυσικά διαθέτει και πέντε λειτουργίες παραμετροποίησης της οδήγησης – Sport, Drag Race, Baja, Rock και Mud οι οποίες προσαρμόζουν διάφορες ρυθμίσεις του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάρτησης και των αμορτισέρ, για καλύτερη απόδοσης σε όλα τα τερέν.

Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρία, το όχημα εάν πέσει από ύψος 10 μέτρων, δεν θα πάθει τίποτα, κάτι που η Apocalypse δοκίμασε περισσότερες από 50 φορές.

Το όχημα είναι πραγματικό θηρίο, διαθέτει ελαστικά 40 ιντσών που ντύνουν τις ζάντες 22 ιντσών SFJ. Το τροποποιημένο φορτηγάκι έχει ύψος 2.10μ, πλάτος 2,4μ και μήκος 6μ. Διαθέτει μπλοκέ διαφορικά, ανεξάρτητη μπροστινή ανάρτηση και ικανότητα ρυμούλκησης 6.8 τόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στιβαρό αμάξωμά του, το οποίο είναι φινιρισμένο με θωρακισμένη εποξειδική επίστρωση, διαθέτει ένα τολμηρό Grumper (συνδυασμός γρίλιας και προφυλακτήρα), ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η επωνυμία Apocalypse και ένας χαλύβδινος προφυλακτήρας με σχισμές. 

Στο εσωτερικό, το βελούδινο δέρμα κοσμεί τα θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα, το ταμπλό και τα υποβραχιόνια. Υπάρχει μια ψηφιακή οθόνη αφής 12 ιντσών, ένα σύστημα ήχου surround Harmon Kardon, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα bird’s-eye, ηλεκτρικά καθίσματα, ηλεκτρικά σκαλοπάτια και πανοραμική ηλιοροφή. Το Apocalypse προστατεύει τη καρότσα του με ένα αδιάβροχο και αναδιπλούμενο κεκλιμένο κάλυμμα roll-and-lock.

“Με το Super Truck, θέλαμε να συνδυάσουμε τη μεσαιωνική, βάρβαρη σχεδίαση, που είναι αδύνατο να αγνοηθεί, με την αγριότητα του κινητήρα Hemi Hellcat”, δήλωσε ο Joseph Ghattas, ιδιοκτήτης, μηχανικός και επικεφαλής σχεδιαστής της Apocalypse Manufacturing.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης