Στα πρόσφατα βραβεία του θεσμού «World Car of the Year» αναδείχθηκε το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς. Το Mazda3 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ελκυστικά οχήματα σχεδιαστικά, με υπέροχες καμπύλες και καθαρές γραμμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Rankin, ένας από τους διασημότερους φωτογράφους της γενιάς τους, ο οποίος έχει δημιουργήσει τα πορτρέτα της Βασίλισσας της Αγγλίας και ορισμένων εκ των μεγαλύτερων σταρ του Χόλιγουντ, επέλεξε το ιαπωνικό hatchback για να δημιουργήσει κάτι μοναδικό.

Ο Βρετανός φωτογράφος επιχείρησε να αναδείξει όλο το συναίσθημα, τη γοητεία και την αύρα του αυτοκίνητου, αλλά και να προκαλέσει συγκίνηση σε εκείνον που το αντικρίζει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσέγγισε το θέμα της φωτογράφισης με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Χρησιμοποίησε το φυσικό φως και δημιούργησε την αίσθηση της κίνησης μέσω της κίνησης του φακού, χωρίς να καταφύγει σε καμία επεξεργασία, γεγονός που πραγματικά ζωντάνεψε το αυτοκίνητο στα μάτια του θεατή.

Το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς του αποτυπώνει το συναίσθημα αυτού του πολύ σημαντικού για τη Mazda μοντέλου, δημιουργώντας τέχνη, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε ότι ο Rankin, εκτός από φωτογράφος, είναι εκδότης και σκηνοθέτης. Τα έργα του περιλαμβάνουν από πορτρέτα μέχρι ντοκιμαντέρ, έχει εκδώσει περιοδικά και περισσότερα από 40 βιβλία.

Συνεργάζεται με το Elle, τη Vogue, το Esquire, το GQ, το Rolling Stone, το Wonderland, το περίφημο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, τη Nike, τη L’Oreal, το Dove, την Pantene, την Diageo, τη Women’s Aid, το Comic Relief και με πολλούς καλλιτέχνες στα μουσικά τους βίντεο.

 

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Mazda3 στην Ελλάδα

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης