Μπορεί ο Loeb να έχει ένα δύσκολο αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η σκέψη του δεν παύει να είναι στην F1 και τον αγώνα που θα πάρει μέρος στο τέλος της σεζόν.

Ο Αλσατός έχει δυσκολευτεί τρομερά φέτος με την υπόθεση παγκόσμιος τίτλος. Η εκκίνηση του ήταν τρομερή κερδίζοντας 5 σερί αγώνες. Όλοι μιλούσαν ότι φέτος θα κάνει το απόλυτο κερδίζοντας όλους τους αγώνες. Όμως στα μισά της σεζόν άρχισε η κάμψη. Αυτή τη στιγμή μια με τις τούμπες του –Ακρόπολις, Πολωνία- και μια με την τιμωρία της ομάδας – Αυστραλία- ο Loeb είναι πίσω στη βαθμολογία. Στην Καταλονία δεν χρειάζεται απλά να κερδίσει αλλά να κάνει η Citroen το 1-2.

Ωστόσο ο οδηγός της Citroen έχει προγραμματίσει αμέσως μετά το ράλλυ να δοκιμάσει στην πίστα της Χερέθ μονοθέσιο GP2, έτσι ώστε να προετοιμαστεί για το grand prix Abu Dhabi που θα πάρει μέρος με την Toro Rosso.


Ο 6ος παγκόσμιος τίτλος του Loeb εξαρτάται από την επίδοση του Sordo!

Όταν ο Loeb τρέξει στην F1 θα έχουν ήδη τελειώσει οι υποχρεώσεις του στο WRC και θα ξέρουμε αν πάει στην πίστα σαν 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ή θα αρκεστεί …στις 5!

O ίδιος πάντως δηλώνει προσηλωμένος στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει το φετινό παγκόσμιο τίτλο.

«Δεν νοιώθω άνετα όταν ξέρω ότι και να κερδίσω τους επόμενους δυο αγώνες δεν φτάνει για να κατακτήσω τον τίτλο. Εξαρτάται από τη θέση που θα πάρει ο Hirvonen (προηγείται στη βαθμολογία με 5 βαθμούς διαφορά από τον Αλσατό) και αν ο Sordo καταφέρει και είναι 2ος πίσω μου στην Καταλονία.

Αν συμβεί αυτό, θα δούμε τι θα κάνουμε στον τελευταίο αγώνα στην Ουαλία. Για την ώρα, προτεραιότητα έχει η νίκη στην Ισπανία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης