Ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων έδωσαν το Σάββατο οι φιλόζωοι και όσοι συμμετείχαν στην αυτοκινητοπορεία που ξεκίνησε το πρωί από το Λιμάνι της Σούδας.

Όσοι βγήκαν στους δρόμους ζητούν να βρεθεί ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της πορείας η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη δήλωσε:

“Έχουμε δύο απαιτήσεις, η μία είναι προς την ελληνική αστυνομία στα Χανιά να βρει τον ένοχο ή τους ενόχους πάση θυσία, και ένα αίτημα προς την ελληνική δικαιοσύνη και τους εκπροσώπους της στα Χανιά, όταν βρεθεί, όταν βρεθούν, που θα βρεθούν να επιβληθεί η μεγαλύτερη των ποινών που είναι να κλειστεί μέσα στην φυλακή, είναι ένα άκρως επικίνδυνο, σαδιστικό άτομο, προσωπικά νομίζω ότι πρέπει να έχει κάνει πολλές δολοφονίες ζώων, πρέπει να έχει ασκήσει βία σε συνανθρώπους του, αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, λέμε λοιπόν πλέον ένα φτάνει πια.”

“Η δολοφονία που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στα Κεραμειά των σκυλιών μ’αυτόν τον βασανιστικό τρόπο μας έχει φέρει όλους στα κάγκελα. Θέλουμε να βρεθεί ο δολοφόνος. Πιστεύουμε ότι η αστυνομία έχει βάλει τα δυνατά της, αλλά θέλουμε πάρα πολύ αυτή την φορά να βρεθεί, γιατί έχουνε μείνει πάρα πολλά παρόμοια εγκλήματα ατιμώρητα.

Πέρσι σκοτώσαν και βγάλαν τα μάτια σε 6-7 γάτες. Θέλουμε η κακοποίηση των ζώων να είναι πλεόν κακούργημα και όχι πλημμέλημα. Θέλουμε οποιαδήποτε δολοφονία ζώων με τέτοιο τρόπο να αντμετωπίζεται από την αστυνομία και από τις δικαστικές αρχές σαν να είναι ανθρώπινη, διότι είναι ο προπομπός στην δολοφονία αδύναμων. “δήλωσε η Λήδα Σηφοδασκαλάκη υπεύθυνη για της ομάδας στο Facebook “ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ”.

Πηγή: zarpanews.gr

Διαβάστε επίσης: Φρικιαστικό έγκλημα στα Χανιά: Έγδαραν και κρέμασαν σκυλιά – “Θέμα τιμής η σύλληψη του δράστη”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης