Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για την ανάσυρση του άντρα που εντοπίστηκε κάτω από τη γέφυρα της Αράδαινας χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews πρόκειται για ένα Έλληνα από τον Καναδά που γεννήθηκε το 1979 και η μητέρα του έχει καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγο αργότερα κοντά στη γέφυρα το όχημα του άτυχου άντρα και κατάφεραν να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση καθώς μέσα στο όχημα εντοπίστηκε το διαβατήριο του 44χρονου.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι τις δυο προηγούμενες μέρες είχαν δει αρκετές φορές τον άτυχο άντρα να τριγυρίζει στην περιοχή.

Οι αστυνομικές έρευνες θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο, το σενάριο της αυτοχειρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο άντρα εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης ένας περιπατητής ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Στο σημείο της τραγωδίας στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συμμετοχή τεσσάρων αντρών από το κλιμάκιο της Ανώπολης και από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης