Ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή τον θάνατο του Chadwik Boseman σε ηλικία μόλις 43 ετών από καρκίνο, θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με τη χρήση της έκφρασης «έχασε τη μάχη» και εξηγώντας πόσο άδικη είναι η έκφραση αυτή για όσους πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τράβηξα αυτήν την φωτογραφία το πρωί. Πετούσαμε με ένα bombardier της Ολυμπιακής πάνω από την Αθήνα από αυτά που με πήγαιναν στην Λήμνο όταν ήμουν παιδί. Αυτά που θυμίζουν τις ντακότες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ή, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά που θυμίζουν πούλμαν με φτερά και έλικες. Οι παλιοί λένε πως τα ελικοφόρα είναι τα πιο ασφαλή αεροσκάφη κι ας τρίζουν χειρότερα και από πλυντήριο που στύβει. Η σκέψη μου ωστόσο ήταν αλλού…Το ίδιο πρωί διάβαζα στην εφημερίδα για τον Boseman και την μάχη του. Αυτήν που έχασε. Και θύμωσα για άλλη μια φορά με την γλώσσα. Είναι ευεξήγητο το γιατί αυτή η στρατιωτική φρασεολογία έχει διεισδύσει στα μέσα ενημέρωσης και στην καθημερινή ζωή…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης