Η μεγάλη συνεργασία έκλεισε… Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Γιώτης θα πρωταγωνιστήσουν σε μία μουσική συνύπαρξη που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής και ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους, καθώς αναμένεται να εμφανιστούν μέσα στον Σεπτέμβριο στο North Live Stage (Πρώην Εμπατή), που βρίσκεται στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία του Θέμη Αδαμαντίδη, που επιστρέφει στην… έδρα του και του Δημήτρη Γιώτη, ο οποίος ηγήθηκε με μεγάλη επιτυχία του καλοκαιρινού σχήματος στον μαγευτικό υπαίθριο χώρο του Νοrth Live Stage έχει φιξαριστεί και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την ακριβή έναρξη των εμφανίσεών τους.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, ο ιδιοκτήτης του North Live Stage, Νίκος Σπυρίδων θα πρωτοπορήσει.

Πιο συγκεκριμένα, τις Κυριακές το γνωστό νυχτερινό κέντρο θα ανοίγει τις πύλες του από το μεσημέρι, με πρόγραμμα από τις 15.00 έως τις 23.00 και με δύο πιάτα στο μενού του για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη διασκέδασή τους με φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων από το North Live Stage, στο οποίο θα χτυπάει η “καρδιά” της διασκέδασης στην πρωτεύουσα με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Δημήτρη Γιώτη, τους οποίους θα συνοδεύει μία πλειάδα νέων καλλιτεχνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης