Η επιστροφή του Mel Gibson στη μεγάλη οθόνη είναι γεγονός, μια και συνειδητοποίησε πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμα.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Braveheart», ο οποίος πέρασε τα τελευταία οκτώ χρόνια πίσω από τις κάμερες, σκηνοθετώντας διάφορες ταινίες, αποφάσισε πως πρέπει να επιστρέψει στον ρόλο του ηθοποιού, γιατί, όπως είπε ο ίδιος, έχει πάρα πολλά και καλά να δώσει.

Ο ίδιος δήλωσε: «Αποφάσισα να μην βγω μπροστά από τις κάμερες τόσα χρόνια, διότι δεν μου ”έκανε το κλικ”. Έτσι, λοιπόν, πήρα την απόφαση να σκηνοθετήσω μερικές ταινίες. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω, μια και πιστεύω πως μετά από τόσο καιρό έχω κάτι να προσφέρω ακόμα».

Βέβαια, εκτός από τα επαγγελματικά του σχέδια, ο διάσημος ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τριών μηνών κορούλα του, την Lucia.

Εξήγησε πως είναι πολύ ευτυχισμένος και του αρέσει που έγινε και πάλι μπαμπάς, παρόλο που η μικρούλα τον ξυπνά συνέχεια.

Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας «Braveheart»

Διαβάστε επίσης: Ο Mel Gibson και οι ωτοασπίδες!
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης