Η reality νοικοκυρά Χριστίνα Παππά ήταν καλεσμένη στην καθημερινή εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου και μίλησε για το reality στο οποίο συμμετέχει και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει.

«Όταν ήταν να ξεκινήσει η όλη διαδικασία, στην αρχή, δεν το σκέφτηκα πολύ, να σου πω την αλήθεια. Δε με ενόχλησαν τόσο οι κάμερες. Όταν, όμως, έγιναν όλα αυτά που έγιναν και υπήρξαν αυτές οι αντιδράσεις, στενοχωρήθηκα πολύ. Ήμουν πολύ χάλια τον πρώτο καιρό μετά απ’ αυτό. Τώρα, πάντως, είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, στέκομαι στα πόδια μου» είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

«Αυτό που πρέπει να κάνεις πάντως, όταν θα νιώθεις ότι δεν είσαι καλά, είναι να… φτιάξεις μια σελίδα στο twitter! Αν δεν ξέρεις η ίδια πώς να τη φτιάξεις, βάλε τον γιο σου, που πρέπει να είναι πιο εξοικειωμένος μ’ αυτά! Όποτε, λοιπόν, θα νιώθεις χάλια, θα γράφεις στη σελίδα σου “είμαι χάλια” και αμέσως οι φαν σου θα σου στέλνουν μηνύματα ενθαρρυντικά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση κατευθείαν! Είναι σίγουρο αυτό!» τη συμβούλευσε η παρουσιάστρια.

Πηγή: yupi

Διαβάστε επίσης: Με μηνύσεις απαντά η Χριστίνα Παππά
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης