Τις προσπάθειες για ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της συνεχίζει η ΑΕΚ, έχοντας βρει τον παίκτη που ψάχνει στο πρόσωπο του Σκοτ Τζόρνταν Ουίλμπεκιν.

Ο 22χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Ένωση, όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι «κιτρινόμαυροι», ενημερώνοντας πως ο Αμερικανός άσος αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σκότι Ουίλμπεκιν (22, 1μ.88). Ο Αμερικανός άσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Κάιρνς Τέιπανς της Αυστραλίας, αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Ο Σκοτ Τζόρνταν Ουίλμπεκιν είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Φλόριντα (2014), με τη φανέλα του οποίου είχε 13,1 πόντους, 3,7 ασίστ και 1,6 κλεψίματα μέσο όρο. Έξω από τη γραμμή του τριπόντου είχε ευστοχία 39%, ενώ είναι επίσης πολύ καλός αμυντικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη φανέλα των Γκέιτορς έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ του NCAA την τελευταία σεζόν του, ενώ κέρδισε και τον τίτλο του παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια, αλλά και δεύτερου σε ασίστ με 5 ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στα Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο και του Λας Βέγκας με τους Μέμφις Γκρίζλις και Φιλαδέλφεια Σίξερς, για να υπογράψει τελικά στην ομάδα της Αυστραλίας, Κάιρνς Τέιπανς, με τη φανέλα των οποίων αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης