Η νίκη επί της Μπασκόνια (98-83) την περασμένη εβδομάδα, δεύτερη στο σύνολο σε επτά αγωνιστικές της Euroleague, έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του Παναθηναϊκού, μία ημέρα πριν τη δύσκολη «μάχη» με την πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα, Φενερμπαχτσέ, στην Κωνσταντινούπολη.

«Πρέπει να “χτίσουμε” σε αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα και να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας μαθαίνοντας ο ένας τον άλλον και να παίζουμε καλύτερα,» δήλωσε ο Πάρις Λι πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Πάρις Λι, δήλωσε συγκεκριμένα:

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Πρέπει να το πάμε μέρα με τη μέρα. Νομίζω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Τούρκους: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας σίγουρα. Δείξαμε τί μπορούμε να κάνουμε την περασμένη εβδομάδα. Δηλαδή πως μπορούμε να αμυνθούμε και να σκοράρουμε! Θα πρέπει να “χτίσουμε” σε αυτό που κάναμε την περασμένη εβδομάδα και να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας μαθαίνοντας ο ένας τον άλλον και να παίζουμε καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση της ομάδας: «Νιώθω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, με την προσθήκη του Ντουέιν (Μπέικον), την επιστροφή του Νέιτ (Ουόλτερς) και όλα αυτά… Αυτοί οι δύο είναι πολύ σημαντικά κομμάτια γι’ αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Ο Ουόλτερς οργανώνει την κατάσταση, ο Μπέικον είναι εκεί για να σκοράρει. Οπότε έχουμε σωστή κατεύθυνση σίγουρα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης