Με κορυφαίους επικοντιστές θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ, Fly Olympia, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:00 στην Αρχαία Ολυμπία, το οποίο διοργανώνει ο πρωταθλητής του στίβου Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 22χρονος άλτης, 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, οργανώνει ένα σύγχρονο street event στο πιο ιστορικό αθλητικό και όχι μόνο μέρος της Ελλάδας. Η Αρχαία Ολυμπία θα υποδεχθεί κορυφαίους αθλητές και προπονητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν για έναν δυνατό αγώνα με μεγάλα άλματα και πλούσιο θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο πρωταθλητής Γαλλίας Τιμπό Κολέ (ατομικό ρεκόρ 5.81μ) και ο συναθλητής του Αλιούν Σένε (ατομικό ρεκόρ 5.76μ) θα παραβρεθούν στο event όπως και ο Νορβηγός, κάτοχος του εθνικού ρεκόρ, Παλ Χάγκεν Λέλεφος (ατομικό ρεκόρ 5.83μ).

Επίσης ο Βρετανός, φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 και κάτοχος του εθνικού ρεκόρ Βρετανίας, Χάρι Κόπελ (ατομικό ρεκόρ 5.80μ) θα είναι ένας από τους 12 κορυφαίους του μίτινγκ ενώ το υπερατλαντικό ταξίδι από τις ΗΠΑ για την Αρχαία Ολυμπία θα κάνει ο Αμερικανός άλτης Άντριου Ίρβιν (ατομικό ρεκόρ 5.88μ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστοί και οι υπόλοιποι αθλητές που με στόχο τα υψηλά άλματα θα συγκεντρωθούν στον χώρο έξω από το δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:00. 

Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το όλο το κοινό. 

Επιμέλεια: Αλ. Παπαδόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης