Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο μαραθώνιος συσκέψεων και διαβουλεύσεων για το μέλλον της χώρα μας μαζί και το μαρτύριο των Ελλήνων θα λέγαμε πως έφτασε στο τέλος του. Στην πραγματικότητα όμως τώρα ξεκινά, καθώς όλα όσα έχουν συμφωνηθεί με τους εταίρους μας θα πρέπει να υλοποιηθούν. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε την ευκαιρία να βγούμε Όσα συμβαίνουν γύρω μας μπορούν να γίνουν μία ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο αλλά… και μεθαύριο!!! από την κρίση και να αλλάξουμε τα δεδομένα…

Ο κλάδος του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας δέχτηκε ακόμα ένα πλήγμα και αυτό που μένει είναι να παραμείνει δυνατός. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα δούμε φως στο τούνελ και θα ξεπεράσουμε τις όποιες τρικλοποδιές και δυσκολίες. Μην ξεχνάμε πως ήδη ο κλάδος βρίσκεται σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει να «ξυπνήσει» ακόμα και… αναγκαστικά.

Ας δούμε τα πράγματα με άλλο.. μάτι
Το σίγουρο είναι πως πολλά γύρω μας αλλάζουν. Μήπως είναι καιρός να αλλάξουμε και εμείς και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεχνάτε και τον τρόπο, για όσους θέλουν να μας ενημερώσουν για τα δικά τους νέα που ίσως δεν γνωρίζουμε. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «Για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)


Καλή ανάγνωση!  

———————————————————
 

Καθυστερεί και άλλο η ανακοίνωση από την πλευρά της Audi για το ποιος θα αναλάβει επικεφαλής της μάρκας στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα αποχώρησε ο Δημήτρης Καββούρης. Φήμες πάντως κάνουν λόγο για ένα νέο σε ηλικία στέλεχος και με μεγάλες ικανότητες που θα μετακομίσει από εταιρεία που παίζει στο ΤΟΡ 10 των πωλήσεων…    

 

———————————————————

Καλοκαιρινή συνεργασία από τις 15 Ιουλίου με τον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV προχώρησε ο Στράτος Φωτεινέλης ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις παραγωγές των εκπομπών «Πάνω από τα Όρια», «R-Evolution» και «Παγκόσμια και Πανελλήνια πρωταθλήματα». Το πρόγραμμα των προβολών θα έχει ως εξής:

  • Πάνω από τα Όρια: Τετάρτη 21:00 – 22:00 & Κυριακή 14:00 – 15:00 (επανάληψη)
  • R-Evolution»: Παρασκευή 21:00-21:30 & Δευτέρα 09:00 – 09:30 (επανάληψη)
  • Παγκόσμια και Πανελλήνια πρωταθλήματα: Παρασκευή 21:30-22:00 & Δευτέρα 09:30 – 10:00 (επανάληψη)

 
———————————————————

Στην Λισαβώνα της Πορτογαλίας διεξάγεται το διάστημα 16-17 Ιουλίου η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Honda HRV. Στην αποστολή θα βρεθούν και Έλληνες δημοσιογράφοι που θα ταξιδέψουν για να πάρουν μία πρώτη γεύση από το ιαπωνικό μοντέλο.

 
———————————————————

Στην κατηγορία των εφαρμογών με 5.000-10.000 εγκαταστάσεις σε κινητά Android βρίσκεται το Car Mobility που επιμελείται ο Άρης Κόκκας

 
———————————————————

Σε κατάσταση… safe mode βρίσκονται μερικές εισαγωγικές εταιρίες αυτοκινήτου καθώς περιμένουν τις οικονομικές εξελίξεις. Ορισμένες μάλιστα «πάγωσαν» ακόμα και τα αυτοκίνητα test drive.

———————————————————

Νέο layout για την ιστοσελίδα μεταχειρισμένων οχημάτων carwall.gr. Πλέον έχει γίνει πιο φιλική και εύκολη στο χρήστη.

 
———————————————————

Τα βλέμματα του περισσότερου κόσμου τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα. Παρόλα αυτά ορισμένες εταιρείες συνεχίζουν να στέλνουν ενημέρωση. Από την 1η Ιουλίου λάβαμε  e mail από τις εταιρίες: BMW, Ducati, Honda, Opel, Μini, Nissan, Pirelli, ΣΕΑΑ, Red Bull και Monster Energy.

———————————————————

Αγώνα δρόμου κάνουν οι δημοσιογράφοι στα περιοδικά αυτοκινήτου προκειμένου να καλύψουν την ύλη που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της μειωμένης διαφημιστικής δαπάνης λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

 
———————————————————

Ποιος ραδιοφωνικός παραγωγός κάνει… αιχμηρά σχόλια στην εκπομπή του;

 
———————————————————

Στο Τορίνο παρουσιάζει η Fiat το νέο της 500 και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 16-17 Ιουλίου.

 
———————————————————

Εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων προσπαθούσε την τελευταία στιγμή να… καλύψει κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν από προγραμματισμένο ταξίδι που είχε στο εξωτερικό…

 
———————————————————

Λόγω το τελευταίων πολιτικών εξελίξεων ακυρώθηκε παρουσίαση που είχε ετοιμάσει εισαγωγική εταιρία αυτοκινήτων.

 
———————————————————

Οι περισσότερες εισαγωγικές εταιρίες είχαν έτοιμο πλάνο για το πως θα εργαστούν σε περίπτωση GREXIT. Ευτυχώς δεν θα το χρησιμοποιήσουν…

 
———————————————————

Κάποιοι κάνουν διακοπές στη θάλασσα, άλλοι στα δημοσιογραφικά γραφεία και κάποιοι στα βουνά της Ηπείρου!

 
———————————————————

Με επιστολή που έστειλε στους δημοσιογράφους, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Opel, έκανε γνωστό πως δεν θα ακυρώσει λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων προγραμματισμένη εκδήλωση για την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

———————————————————

Ως αρχισυντάκτης επιστημών πεμπτουσίας, μηχανολόγος – μηχανικός, δημοσιογράφος υπογράφει ο Νίκος Λουπάκης, στην ιστοσελίδα pemptousia.gr η οποία ασχολείται με θέματα θρησκείας.

 
———————————————————

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για την εκπομπή αυτοκινήτου ΣΩStar που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Γκούμας. Ο δημοσιογράφος του Star δεν πήγε… διακοπές αλλά επέστρεψε στο καθήκον με τις τελευταίες εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα ήταν και ο μοναδικός που κατάφερε να πάρει δηλώσεις από τον Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα καθώς είχε… κατασκηνώσει έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού.

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 22-28 Ιουνίου πούλησαν 5.030 και 3.980 τεύχη αντίστοιχα. Το διάστημα 29/6-5/7 το Auto Bild πούλησε 4.640 και το Auto Τρίτη 3.690 τεύχη.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 5
2. www.protothema.gr 8
3. www.newsit.gr 11
4. www.in.gr 16
5. www.newsbomb.gr 18
6. www.news247.gr 19
7. www.gazzetta.gr 20
8. www.capital.gr 26
9. www.naftemporiki 28
10. www.newsbeast.gr 31
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (1o Google.gr, 2o Facebook.com, 3o Google.com, 4o Youtube.com)

 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 168
2. www.autoblog.gr 448
3. www.autotriti.gr 510
4. www.gocar.gr 836
5. www.caroto.gr 1.148
6. www.caranddriver.gr 1.340
7. www.motornews.gr 1.644
8. www.carzine.gr 1.828
9. www.drive.gr 2.107
10. www.motori.gr 2.410  
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 13/7/2015

——————————————————— 

 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κάποτε η Mazda έκανε δωρεές σε υπηρεσίες που είχαν ανάγκη… Σήμερα δεν φέρνει καν αυτοκίνητα στην Ελλάδα παρά μόνο ανταλλακτικά. Ευχόμαστε να μην επηρεαστούν οι όποιες μελέτες γίνονται για επιστροφή στην ελληνική αγορά το 2016

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 9…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 10…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 11…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 12…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 13…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 14…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 15…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης