Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλή… συνέχεια καλοκαιριού!!! Με αυτή την έκφραση και όχι το… «Καλό Χειμώνα» που ακούμε τις τελευταίες ημέρες επιστρέφουν σήμερα Τα νέα της πιάτσας». Ήδη πέρασε ένας μήνας από τότε που «Τα νέα της πιάτσας» επέστρεψαν και.. πατάνε γκάζι!!! γράψαμε τα τελευταία νέα και οι ειδήσεις όπως θα διαπιστώσετε είναι πάρα πολλές.

Ο κλάδος του αυτοκινήτου συνεχίζει να δέχεται απανωτά χτυπήματα και εκεί που είχαμε την αίσθηση ότι η αγορά έχει πιάσει πάτο, δυστυχώς η κατρακύλα δεν σταματά. Αιτία, τα capital controls και η αστάθεια σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Οι περισσότεροι δεν περιμένουν πολλά, όμως είναι σίγουρο πως η αγορά θα «κάτσει» σύντομα (προς το καλύτερο) και θα ωφεληθούν αυτοί που έχουν σχεδιάσει το.. αύριο αλλά και το μεθαύριο!

Επιστρέψαμε με το πόδι.. τέρμα στο πάτωμα!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φουλ… ειδήσεις
Όπως θα δείτε παρακάτω είναι προγραμματισμένες πολλές παρουσιάσεις, αρκετές ειδήσεις και αλλαγές σε πολύ ψηλά επίπεδα. Και μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα ετοιμάζονται και τηλεοπτικές παραγωγές! Όπως και να ‘χει, μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr, που συνεχίζει να ενημερώνει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να μαθαίνετε τι γίνεται!

Φυσικά μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Καλή ανάγνωση!  

 

 
———————————————————

ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ

Τελικά γράφουμε για τους αναγνώστες ή για τις εταιρείες;

———————————————————

Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα η μετακόμιση Προέδρου μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων. Ο ίδιος πάει στο εξωτερικό και τη θέση του αναλαμβάνει ξένος μάνατζερ…

———————————————————

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του Πάρι Ποντίκα στο Πρώτο Πρόγραμμα και η αντίστοιχη του Στράτου Φωτεινέλη στο Κανάλι 1 ήταν οι μοναδικές που έπαιζαν στον αέρα τον Αύγουστο. Οι υπόλοιπες είχαν πάει διακοπές!

Πάρις Ποντίκας (δεξιά) και Στράτος Φωτεινέλης...

 
———————————————————

O Κώστας Στεφανής θα κάνει την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς δέκτες του Alpha και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής για τη Formula 1 που θα αφορά το γκραν πρι της Ιταλίας στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η… ανάκρισή θα γίνει από τον παρουσιαστή Πάνο Σειτανίδη και τον σχολιαστή Σταμάτη Κατσίμη και είναι σίγουρο πως θα μάθουμε πολλά περί Ferrari καθότι ο Κώστας Στεφανής είναι από τους λίγους που γνωρίζουν τόσα πολλά για την Scuderia.

Ο Κώστας Στεφανής (αριστερά) θα είναι καλεσμένος της εκπομπής F1 που  παρουσιάζουν Πάνος Σειτανίδης (μέση) και Σταμάτης Κατσίμης

 
———————————————————

Ξεκίνησε και πάλι η συνεργασία του Νίκου Μαρινόπουλου με το newsauto.gr που είχε σταματήσει για μερικούς μήνες.

 
———————————————————

Τα νέα της επαγγελματικά οχήματα παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι η Renault και φυσικά δεν θα λείπουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι.

———————————————————

Για τις 9 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση, εντός Αττικής, της 5ης γενιά του Mitsubishi L200

———————————————————

Αρχές Οκτωβρίου η Opel θα παρουσιάσει στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου τη νέα γενιά του Astra. Η δημοσιογραφική αποστολή θα ταξιδέψει στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

——————————————————— 

Σεμινάριο με θέμα τις νέες υπηρεσίες BMW ConnectedDrive διοργανώνει την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου η εισαγωγική εταιρεία. Σημείο συνάντησης το BMW Training Centre στον Ασπρόπυργο.

 
———————————————————

Στην Στοκχόλμη και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί η δημοσιογραφική παρουσίαση της 3ης γενιάς του Mini Clubman

———————————————————

Στη Σλοβακία θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα η ελληνική αποστολή για την παρουσίαση του ανανεωμένου Kia GT. Αν και το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τις επόμενες ημέρες μία ακύρωση ανάγκασε την εταιρεία να ψάχνει αντικαταστάτη την τελευταία στιγμή…

———————————————————

Cinema… μαζί με τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου πάει η BMW. Αφορμή, η ταινία Mission Impossible 5 στην οποία πρωταγωνιστεί και θα μεταδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Mall.

 
———————————————————

Δυνατά θέλει να βάλει στο παιχνίδι της επικοινωνίας την SsangYong ο Χρήστος Σκιρδής. Ήδη έχει φανεί από τις κινήσεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα ιδίως μέσα στον Αύγουστο…

———————————————————

Την υπογραφή του στο idreamteam.gr βάζει ο Γιάννης Σταυρόπουλος. Πρόκειται για ένα αθλητικό site.

 
———————————————————

Και… μπάσκετ παίζει η Yokohama την οποία είδαμε στο  terrain του ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ Acropolis 2015.

———————————————————

Σε εκλογές οδεύουν στην ΕΛΠΑ (30 Σεπτεμβρίου) η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

———————————————————

Μαζί με τον Ελεύθερο Τύπου που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα δούμε και το νέο τεύχος του περιοδικού Autocar.

 

———————————————————

Ανακοινώσεις για μείωση μισθών ή και μείωση στις ημέρες εργασίας ετοιμάζουν μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες. Ευχόμαστε να μην γίνει τίποτα από τα δύο πράξη…

 
———————————————————

Ο Γιάννης Τσιρογιάννης συνεχίζει να διατηρεί την στήλη του αυτοκινήτου στο e-typos.com και όπως μαθαίνουμε έχει αναλάβει επιπλέον καθήκοντα…

———————————————————

Επιστροφή στα μικρόφωνα του Παραπολιτικά 90.1 από… σήμερα για το δίδυμο Τρακουσέλλης – Πουρναράκης.

———————————————————

Ισχύει ότι ένα από τα περιοδικά αυτοκινήτου που ήδη κυκλοφορεί έχει βάλει πωλητήριο;

 
———————————————————

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση που έκανε ο Γιώργος Παππάς μετά τον 15Αύγουστο.

Παρόλ’ αυτά ακόμα και από το κρεβάτι του… πόνου συνεχίζει να ενημερώνει για τα πάντα που αφορούν Honda – Mitsubishi!

Του ευχόμαστε να έχει ταχεία ανάρρωση.

———————————————————

Πολυθεσίτες… εμφανίζονται αρκετοί δημοσιογράφοι αυτοκινήτου το όνομα των οποίων συναντούμε σε πολλά Μέσα. Δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και με τους μισθούς που παίρνουν…

———————————————————

Το χρονικό διάστημα 12-13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το Auto Battleships Festival. Πρόκειται για μία εναλλακτική έκθεση με θεματολογία το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα.

———————————————————

Όχι μία αλλά δύο τηλεοπτικές εκπομπές βρίσκονται στα σκαριά για να βγουν στον αέρα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Φυσικά θα υπάρξει και το Traction που θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΙ. Λογικά θα τις δούμε στον «αέρα» μετά τις εκλογές.

———————————————————

Κάτω από το ψυχολογικό όριο των 5.000 τευχών έπεσε το περιοδικό 4 Τροχοί (4.840 για την ακρίβεια) τον περασμένο Μάιο και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη». Η Αγορά Αυτοκινήτου πούλησε 4.080 φύλλα, το Moto 4.050, το Drive 3.010, οι Τροχοί & TIR 2.240 και το Super AutoCar 1.900 φύλλα.

———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα εβδομαδιαία περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 17-23 Αυγούστου πούλησαν 5.980 και 3.820 τεύχη αντίστοιχα.

 ———————————————————

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 11
3. www.newsit.gr 13
4. www.gazzetta.gr 15
5. www.in.gr 16
6. www.sport-fm.gr 17
7. www.news247.gr 25
8. www.car.gr 27
9. www.newsbomb.gr 32
10. www.newsbeast.gr 33
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 289
2. www.autotriti.gr 364
3. www.autoblog.gr 365
4. www.gocar.gr 946
5. www.4troxoi.gr 1.113
6. www.caroto.gr 1.168
7. www.caranddriver.gr 1.496
8. www.carzine.gr 1.649
9. www.motori.gr 2.822
10. www.motornews.gr 3.161
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 31/8/2015

 
———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

O δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας από το Star προσκυνά… για να μπορέσει να τραβήξει φωτογραφία την τελευταία γενιά του Opel Corsa. Εικόνα που απαθανατίσαμε πριν από ένα περίπου χρόνο κατά τη διάρκεια παρουσίασης του αυτοκινήτου στην μαγευτική Σαντορίνη!

 

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 9…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 10…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 11…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 12…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 13…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 14…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 15…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 16…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 17…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 18…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης