Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο της χρονιάς για το MotoGP καθώς τώρα είναι η στιγμή Θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη από το HRC καθώς έχει απευθείας συμβόλαιο με την Honda.που υπογράφονται οι περισσότερες νέες συμφωνίες για τα συμβόλαιο του 2023. Έχουμε ήδη τις σημαντικές ανακοινώσεις του Jack Miller στην KTM και του Alex Marquez στην Gresini Ducati και τώρα ήρθε η σειρά ακόμα μιας σημαντικής ανακοίνωσης να δει το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Alex Rins, αναβάτης της Suzuki, για τα επόμενα δύο χρόνια θα οδηγήσει την Honda της ομάδας LCR του Lucio Cecchinello. Ο Ισπανός έμεινε στον «αέρα» όταν η Suzuki ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρησή της από το MotoGP τον περασμένο Μάιο και αναζήτησε λύσεις για να διασφαλίσει το μέλλον του. Τελικά, βρήκε στέγη στην ομάδα της LCR Honda και μάλιστα με απευθείας συνεργασία με το HRC.

 

Ο αναβάτης της Suzuki δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έρχομαι στην ομάδα LCR Honda. Το να αλλάζεις ομάδα και μοτοσικλέτα είναι πάντα μαι πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω το μέγιστο και να χρησιμοποιήσω όλα όσα έμαθα τα προηγούμενα χρόνια στο MotoGP. Ο Lucio και η Honda με εμπιστεύτηκαν και αυτό ήταν σημαντικό να πάρω αυτήν την απόφαση με αυτό το εργοστάσιο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία».

Ο Alex Rins ξεκίνησε καλά τη χρονιά με δύο βάθρα σε Αργεντινή και Αμερική, ωστόσο η συνέχεια ήταν πολύ μέτρια με αρκετές πτώσεις, ατυχίες και κακές εμφανίσεις. Ο 26χρονος Ισπανός παρόλα αυτά είναι ταχύτατος, έχει 3 νίκες στη μεγάλη κατηγορία και αναμένεται να κάνει μια φρέσκια αρχή με την Honda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δρόμο της επιστροφής ο Marc Marquez

Μετά το MotoGP, η Suzuki αποχωρεί και από τους Αγώνες Αντοχής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης