Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει τον εξοπλισμό μοτοσικλέτας με τα ταξίδια και τις μεγάλες εξορμήσεις, μεΤα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι 100% PA, επίστρωση TPU και επένδυση 100% PES. αποτέλεσμα να ξεχνάμε την καθημερινότητα. Η BMW Motorrad είναι από τις εταιρείες που προσέχουν ιδιαίτερα τις συλλογές αξεσουάρ αναβάτη καθώς έχει στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο πακέτο αξεσουάρ της BMW αφορά τις αστικές μετακινήσεις και οι Γερμανοί προσφέρουν τσάντες ρεζερβουάρ, πλαϊνές τσάντες και σακίδια πλάτης με πολύ ποιοτικά και χρηστικά χαρακτηριστικά. Στα Tank Bags, η BMW Motorrad διαθέτει τρία μεγέθη και σχήματα με το κορυφαίο και πιο μεγάλο να είναι το Tank Bag Urban Collection Large (GS). Η χωρητικότητά του είναι 11-16 λίτρα και είναι σχεδιασμένο για κεκλιμένα ρεζερβουάρ. Το δεύτερο είναι το Tank Bag Urban Collection Large επίσης με χωρητικότητα 11-16 λίτρα, αλλά σχεδιάστηκε για ρεζερβουάρ με ημικυκλικό σχήμα.

Ποιοτικές τσάντες ακόμα και για το ηλεκτρικό CE-04.

Υπάρχει επίσης και ένα μικρότερο Tank Bag 5 λίτρων το οποίο απευθύνεται σε αναβάτες με μικρές απαιτήσεις αποθηκευτικού χώρου. Όλες οι τσάντες ρεζερβουάρ διαθέτουν αντιολισθητικό υλικό στο πάτωμα και αφαιρούμενες αδιάβροχες εσωτερικές τσάντες που ασφαλίζουν εύκολα και σταθερά, χάρη στα διπλά φερμουάρ. Η BMW προσφέρει επίσης ένα σακίδιο πλάτης με χωρητικότητα 20 λίτρα το οποίο είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές ή για τη μετάβαση στη δουλειά και διαθέτει πολλές πρακτικές λειτουργίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στιλάτες, ανθεκτικές και πρακτικές λύσεις εργονομίας από την BMW.

Στη λίστα με τα αξεσουάρ βρίσκουμε επίσης πλαϊνές βαλίτσες Side Bags Urban Collection σε δύο μεγέθηΗ Urban Collection έρχεται να συμπληρώσει την Black Collection. 16 λίτρων και 10 λίτρων. Το μεγάλο μέγεθος διαθέτει μία αδιάβροχη και αφαιρούμενη εσωτερική τσάντα, στην οποία ενσωματώνονται μία ενισχυμένη θήκη για laptop 15 ιντσών, θήκες κλειδιών και smartphone, πλεχτή θήκη για ένα παγούρι, και μία ακόμα που κλείνει με φερμουάρ. Η μεγαλύτερες τσάντες της σειράς είναι εκείνες που τοποθετούνται στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας και ονομάζονται  Urban Collection Rear Bags. Είναι διαθέσιμες σε δύο μεγέθη, 50-60 λίτρων και 37-45 λίτρων και διαθέτουν ρυθμιζόμενος ιμάντες πρόσδεσης για άριστη ασφάλιση στη μοτοσικλέτα.

Όλα τα αξεσουάρ της BMW Motorrad μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της BMW Motorrad Hellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είναι το BMW Motorrad Vision AMBY;

Καινούργια έκδοση της BMW R1250GS αφιερωμένη στο GS Trophy της Αλβανίας

Η μαγική μελωδία του εξακύλινδρου BMW K1600GT

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης